Ανακοινώσεις Συμβούλιου Υδατοπρομήθειας Κορμακίτη – Οκτώβριος 2021

0
430

Ανακοινώσεις Συμβούλιου Υδατοπρομήθειας Κορμακίτη – Οκτώβριος 2021

1.Οικονομική κατάσταση Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Κορμακίτη
2.Ανακοίνωση για πληρωμή φόρων στο «Δημαρχείο Λαπήθου»

Με το τέλος του μηνός , όπως και κάθε μήνα, το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας παρουσιάζει την οικονομική κατάσταση του Συμβουλίου.

Οι εισπράξεις για τον μήνα Σεπτέμβριο ήταν 33105,81 Τουρκικές Λίρες και τα έξοδα 32116,04 Τουρκικές Λίρες. Οι εισπράξεις για το νερό συνεχίζονται για τη διμηνία Ιουλίου-Αυγούστου. Ο υπεύθυνος για τις εισπράξεις βρίσκεται στο γραφείο του Μουχτάρη κάθε Σάββατο και Κυριακή από ώρα 7:30 το πρωί μέχρι ώρα 9:30 το πρωί. ( Για να δείτε αναλυτικά την οικονομική κατάσταση του Σεπτεμβρίου κάντε κλικ ΕΔΩ)

Το «Δημαρχείο Λαπήθου» έχει ξεκινήσει και βάζει στα σπίτια το τιμολόγιο για την πληρωμή των φόρων για τα σκύβαλα για το έτος 2021. Καλούνται όλοι οι εγκλωβισμένοι όπως το χαρτάκι αυτό το δώσουν στον υπεύθυνο της είσπραξης του νερού, Ιάκωβο Σάρρου ο οποίος θα διευθετήσει την πληρωμή τους. Οι υπόλοιποι κάτοικοι του Κορμακίτη θα πληρώσουν τους φόρους αυτούς είτε στο γραφείο του «Δημαρχείου Λαπήθου» στην Μύρτου είτε στο «Δημαρχείο Λαπήθου» στην Λάπηθο. Ο υπεύθυνος εισπράξεις του νερού στον Κορμακίτη δεν θα εισπράττει τους φόρους αυτούς.