Κοινοτάρχης Κορμακίτη μέχρι τον Μάιο του 2024 ο Ηλίας Κατσιολούδης ( Γκούρας)

0
340

Κοινοτάρχης Κορμακίτη μέχρι τον Μάιο του 2024 ο Ηλίας Κατσιολούδης ( Γκούρας)

Μετά την σημερινή απόφαση της βουλής των αντιπροσώπων ( Πέμπτη 16/09/2021) για την αναβολή των δημοτικών εκλογών και επέκταση της θητείας των εκλελεγμένων τοπικών αρχών μέχρι την εφαρμογή της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης -Μάιος του 2024- ο κοινοτάρχης Κορμακίτη Ηλίας Κατσιολούδης και το κοινοτικό του συμβούλιο παραμένουν στη θέση τους.
Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα Μαρωνίτικα χωριά , τον Ασώματο , την Καρπάσια και την Αγία Μαρίνα.
Ελπίζουμε ότι η απόφαση αυτή της βουλής θα φέρει ηρεμία ειδικά στον Κορμακίτη.

Σε επικοινωνία που είχαμε ως ιστοσελίδα με τον Κοινοτάρχη Κορμακίτη Ηλία Κατσιολούδη μας ανάφερε ότι αυτά τα 3 χρόνια ο Κορμακίτης θα αλλάξει μορφή. Τα μεγάλα έργα που γίνονται μαζί με κάποια άλλα που προγραμματίζονται και θα ολοκληρωθούν στην επόμενη τριετία ο Κορμακίτης θα αλλάξει ριζικά. Μας ανάφερε ότι το Κέντρο Συνεργασίας και το γήπεδο είναι τα έργα που θα δώσουν ζωή στον Κορμακίτη. Πάντα , όπως μας ανάφερε, σε συνεργασία με τον Εκπρόσωπο μας στη Βουλή των αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Μούσα, θα εργάζεται για το καλό του Κορμακίτη.

Ο Ηλίας Κατσιολούδης ( Γκούρας) εργαζόταν και εργάζεται μια ζωή για τον συνάνθρωπο του και για το χωριό του. Τα επόμενα τρία χρόνια θα αφιερωθεί εξολοκλήρου στην πραγματοποίηση των έργων που γίνονται στο χωριό αλλά και στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στον Κορμακίτη, όπως υδροδότηση, ηλεκτρισμός, καθαριότητα.

Ευχόμαστε στον Ηλία Κατσιολούδη και στο κοινοτικό του συμβούλιο αλλά και στα άλλα κοινοτικά συμβούλια και κοινοτάρχες των Μαρωνίτικων χωριών καλή δουλειά για τα χωριά μας μέχρι τον Μάιο του 2024.