Saturday, April 20, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΔραστηριότητες για τα παιδιά μετά τα εγκαίνια του Πάρκου την Πέμπτη 12...

Δραστηριότητες για τα παιδιά μετά τα εγκαίνια του Πάρκου την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 και ώρα 6:30 μ.μ.

Δραστηριότητες για τα παιδιά μετά τα εγκαίνια του Πάρκου την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 και ώρα 6:30 μ.μ.

Την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 και μετά τα εγκαίνια του Πάρκου που θα γίνουν ώρα 6:30 μ.μ. και θα τα τελέσει ο Κοινοτάρχης Κορμακίτη Ηλίας Κατσιολούδης, πλαισιωμένος από τον επικεφαλή της Τοπικής Αρχής Κορμακίτη Αντωνάκη Σάρρου, στην παρουσία του εκπροσώπου των Μαρωνιτών στη βουλή των αντιπροσώπων κύριος Γιαννάκης Μούσας , θα γίνουν διάφορες δραστηριότητες για τα παιδιά που θα βρίσκονται εκεί.

Συγκεκριμένα η Μάριαμ Φραγκέσκα Χαννή Σάρρου μαζί με την Χριστιάνα Ιωσηφίδου θα Παρουσιάσουν κουκλοθέατρική παράσταση ” ποιος μας πήρε όλα τα αυγά !” για τα μικρά παιδιά και στη συνέχεια θα ακολουθήσει μικρή μουσική δραστηριότητα με κατασκευή μουσικών οργάνων απο ανακυκλώσιμα υλικά. Τη παράσταση στηρίζει το Νηπιαγωγείο Φοίβη παραχωρώντας τις κούκλες κουκλοθέατρου και τον εξοπλισμό και τα υλικά για τη κατασκευή έχουν καλυφθεί από την Μαριάμ….

Στο νέο αθλητικό χώρο που δημιουργήθηκε στο πάρκο θα γίνουν διάφορα παιχνίδια και ποδόσφαιρο με ομάδες των 4 παιδιών. ( υπεύθυνος για τα παιχνίδια αυτά θα είναι ο Ηλίας Ζωνιάς) Όλες οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν μετά τα εγκαίνια και κατά τη διάρκεια που θα γίνετε η δεξίωση.

Καλούμε όλα τα παιδιά που θα βρίσκονται στο χωριό να βρίσκονται στο χώρο για να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα. Κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων αυτών καλούμε όλους όπως τηρούν τα μέτρα κατά τη πανδημία.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments