Saturday, April 20, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΞεκίνησαν και συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του γηπέδου σάλας στο πάρκο της...

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του γηπέδου σάλας στο πάρκο της Παναγίας στον Κορμακίτη

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του γηπέδου σάλας στο πάρκο της Παναγίας στον Κορμακίτη

Άρχισαν και συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι Εργασίες κατασκευής του μικρού γηπέδου άθλησης ( γήπεδο σάλας) στο χώρο του Πάρκου Παναγίας.

Το Έργο γίνεται με πρωτοβουλία του Κοινοτικού συμβουλίου Κορμακίτη σε Συνεργασία με την Τοπική Αρχή η οποία έχει και την ευθύνη της παρακολούθησης της κατασκευής να είναι σύμφωνα με τους όρους του Συμβολαίου και την Προσφορά του Εργολάβου που έχει διοριστεί.

Το έργο το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου 10 μέρες αποτελεί μέρος του ευρύτερου σχεδιασμού για την ανάπλαση του χώρου αθλητικών παιδικών δραστηριοτήτων που βασικό στόχο και σκοπό έχει την ενασχόληση των παιδιών της κοινότητας που διαμένουν μόνιμα στον Κορμακίτη και θα αποτελέσει πόλο έλξης και για άλλες οικογένειες που προτίθενται να επαναγκατασταθούν στο χωριό ή και κίνητρο για τα παιδιά να επισκέπτονται το χωριό μαζί με τους γονείς τους τα Σαββατοκύριακα.

Παρών στην έναρξη των Εργασιών από την πρώτη μέρα ο Κοινοτάρχης Κορμακίτη κ. Ηλίας Κατσιολούδης μαζί με τους Συμβούλους του για να παρακολουθήσει προσωπικά την Έναρξη των Εργασιών και να επιστήσει την προσοχή των συμβαλλόμενων στην ποιότητα των εργασιών και την αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος παράδοσης του Έργου.

Για να δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες κάντε κλικ ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments