Ευχαριστίες Κοινοτάρχη Κορμακίτη για την υδροδότηση του χωριού και την κατασκευή του γηπέδου Σάλας

0
515

Ευχαριστίες Κοινοτάρχη Κορμακίτη για την υδροδότηση του χωριού και την κατασκευή του γηπέδου Σάλας

Επί της ευκαιρίας της επίλυσης των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο Κορμακίτης με την υδροδότηση και με την άμεση επίλυση των προβλημάτων αυτών αλλά και την κατασκευή του γηπέδου σάλας θα ήθελε να ευχαριστήσω τα πιο κάτω άτομα :

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Νίκο Αναστασιάδη και την κυβέρνηση του για τη συνεχή βοήθεια προς την κοινότητα μας.

Τον Υπουργό Εσωτερικών κύριο Νίκο Γ. Νουρή για την άμεση του ανταπόκριση και την συνεχόμενη στήριξη του στον Κορμακίτη αλλά και στην Μαρωνίτικη Κοινότητα γενικότερα.

Τον κύριο Αντώνη Οικονομίδη , αναπληρωτή έπαρχο Κερύνειας για την άμεση του στήριξη και ανταπόκριση στα αιτήματα μας για την ύδρευση του Κορμακίτη. Ιδιαιτέρες ευχαριστίες για την βοήθεια για την κατασκευή του γηπέδου σάλας που θα είναι έτοιμο αρχές Αυγούστου.

Ευχαριστίες θα ήθελα να εκφράσω και προς τον Προεδρικό Επίτροπο κύριο Φώτη Φωτίου για την βοήθεια που δίνει στο χωριό μας και τη συνεχή του στήριξη, επιλύνοντας όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Τον Πρόεδρο του ΚΟΑ κύριο Ανδρέα Μιχαηλίδη για την άμεση οικονομική στήριξη του για την κατασκευή του γηπέδου σάλας στο πάρκο της Παναγίας

Τέλος ευχαριστώ τον φίλο Εκπρόσωπο των Μαρωνιτών στη βουλή των Αντιπροσώπων κύριο Γιαννάκη Μούσα για τη συνεχιζόμενη και ακατάπαυστη στήριξη του προς το χωριό μας και στην κοινότητα μας γενικότερα.

Ηλίας Κατσιολούδης
Κοινοτάρχης Κορμακίτη