Saturday, April 20, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΞεκινά δειλά- δειλά ο ποδοσφαιρικός Κορμακίτης

Ξεκινά δειλά- δειλά ο ποδοσφαιρικός Κορμακίτης

Ξεκινά δειλά- δειλά ο ποδοσφαιρικός Κορμακίτης

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο ποδοσφαιρικός Κορμακίτης έχει ξεκινησει δειλά- δειλά τον προγραμματισμό του για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2021-2022 με την ελπίδα να μην είναι και αυτή η χρονιά κουτσουρεμένη λόγω της πανδημίας.

Η ομάδα του Κορμακίτη θα αγωνίζεται στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ, έχει υποβιβαστεί από την Γ κατηγορία της ΚΟΠ και συγκεκριμένα θα αγωνίζεται στον Α όμιλο της ΣΤΟΚ. Ο ΚΕΔΡΟΣ Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας θα αγωνίζεται στον Β όμιλο.

Σε άρθρο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΠ αναφέρει τα πιο κάτω για την διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματος της ΣΤΟΚ (https://www.cfa.com.cy/Gr/news/42025) :

« Με τη συμμετοχή 24 ομάδων θα διεξαχθεί το Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ «Κωστάκης Κουτσοκούμνης» περιόδου 2021 – 2022.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΟΚ ενημέρωσε την ΚΟΠ για τις αποφάσεις που λήφθηκαν στη συνάντηση της Δευτέρας (29/6) με τα σωματεία μέλη της.

Το νέο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους των 12 ομάδων και μετά από κλήρωση ο καταρτισμός των ομίλων έχει ως ακολούθως:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Δόξα Παλαιομετόχου, Όλυμπος Ξυλοφάγου, Άτλας Αγλαντζιάς, ΘΟΙ / ΑΕΚ Λειβαδιών, ΑΕΚ Κοράκου, ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, Ορφέας Λευκωσίας, ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας, Ορόκλινη / Τρούλλοι FC, Ο Κορμακίτης, Ασπίς Πύλας, ΠΟ Άδωνης Ιδαλίου.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Πρόοδος Καϊμακλίου, Κέδρος Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας, Γεροσκήπου FC, Φοίνικας Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς, Εθνικός Λατσιών, Αμαθούς Αγίου Τύχωνα, ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς, Ελπίδα Αστρομερίτη, Κόρνος FC 2013, ΑΕΝ Αγίου Γεωργίου Βρυσούλλων / Αχερίτου, ΑΕΠ Πολεμιδιών, ΠΑΟΚ Κλήρου.

Σημειώνεται ότι ΠΟ Άδωνης Ιδαλίου και ΠΑΟΚ Κλήρου εξασφάλισαν συμμετοχή μέσα από τη διαδικασία της κλήρωσης όπου συμμετείχαν 14 ομάδες από τις Αγροτικές Ομοσπονδίες.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο γύρους και μετά την ολοκλήρωση των 22 αγωνιστικών οι 3 πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα εξασφαλίσουν άνοδο και οι τελευταίες 4 ομάδες από κάθε όμιλο θα διαβαθμιστούν στα Πρωταθλήματα των Ομοσπονδιών μελών της ΣΤΟΚ.

Το σωματείο του Κορμακίτη σε ανάρτηση του στην σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα πιο κάτω :

«Το Σωματείο «Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς ζητά να προσλάβει γυμναστή για την ποδοσφαιρική μας ομάδα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση xannasr@hotmail.com.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Έφορο Ποδοσφαίρου κ. Γιώργο Χατζηχαννή στο 99-862840.» ( https://www.facebook.com/kormakitisfc)

Για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Κορμακίτης θα συνεχίσει με τον ίδιο προπονητή όπως και πέρσι τον Ηρόδοτο Ηροδότου . Ελπίζουμε ότι στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο να είναι πιο οργανωμένο το σωματείο και το Δ.Σ. να αναλάβει τις ευθύνες του έναντι στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές και στους επιτρόπους και όχι να τους αφήσουν μόνους τους όπως την περσινή ποδοσφαιρική χρονιά που ένα , δυο άτομα έτρεχαν όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Εντός ημερών ο ποδοσφαιρικός Κορμακίτης θα ανακοινώσει τον προγραμματισμό του για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά καθώς επίσης και ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Με τη σειρά μας εμείς θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας ότι και φέτος η σελίδα μας θα καλύπτει εβδομαδιαία με άρθρα τα ποδοσφαιρικά γεγονότα της κοινότητας, τόσο για τον Κορμακίτη όσο και για τον Κέδρο και όπου είναι δυνατό θα καλύπτουμε τους αγώνες με φωτογραφικό υλικό και ζωντανές μεταδόσεις, εάν μας επιτρέπουν τα επιδημιολογικά δεδομένα.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments