Προς άμεση επίλυση του προβλήματος του νερού στον Κορμακίτη

0
337

Προς άμεση επίλυση του προβλήματος του νερού στον Κορμακίτη

Ανακοίνωση Κοινοτικού Συμβουλίου Κορμακίτη σχετικά με το πρόβλημα του νερού

Σχετικά με το πρόβλημα παροχής νερού στον Κορμακίτη πληροφορούμε τον κόσμο ότι το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με την Τοπική Αρχή καταβάλλουν από την πρώτη στιγμή κάθε δυνατή προσπάθεια προς επίλυση του.

Κατόπιν συμβουλής από ειδικούς που έχουν επιληφθεί του θέματος έχει εξασφαλισθεί από το ΚΣ τουρμπίνα μεγαλύτερης ιπποδύναμης η οποία αναμένεται να τοποθετηθεί στην πηγή μέχρι αύριο.

Παράλληλα, για αντιμετώπιση του φαινομένου της υπερκατανάλωσης που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ήταν η αιτία του προβλήματος, τις επόμενες βδομάδες θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος των ρολογιών νερού σε όλα τα σπίτια του χωριού. Το ΚΣ και η ΤΑ κατά το τελευταίο ενάμιση χρόνο επέδειξαν λόγω της πανδημίας αυξημένη χαλαρότητα και κατανόηση απέναντι στο κόσμο.

Θερμή παράκληση κυρίως τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες όπως ο κόσμος αποφεύγει την άσκοπη κατανάλωση νερού. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για να έχουμε συνεχώς νερό στα σπίτια μας να κάνουμε τις αναγκαίες οικονομίες στην κατανάλωση νερού που αφορά σε μη οικιακή χρήση.

Ζητούμε τέλος κατανόηση και συνεργασία από τον κόσμο. Τέτοια προβλήματα στον Κορμακίτη αλλά και σε άλλες περιοχές της Κύπρου υπήρχαν και θα υπάρχουν. Με θετικό πνεύμα και λίγη υπομονή όλα επιλύονται.