Friday, April 19, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικά20η αγωνιστική Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Γ κατηγορίας Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ VS ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΡΟΛΑΚΚΟΥ

20η αγωνιστική Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Γ κατηγορίας Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ VS ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΡΟΛΑΚΚΟΥ

20η αγωνιστική Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Γ κατηγορίας Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ VS ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΡΟΛΑΚΚΟΥ

-19η αγωνιστική ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ έφερε ισοπαλία ( Τετάρτη 7 Απριλίου)

-18η αγωνιστηκή ο Κορμακίτης έχασε με 1-0 εντός έδρας ( Κυριακή 4 Απριλίου)

-20η αγωνιστική Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ηρακλλη Γερολάκκου ( Κυριακή 11 Απριλίου)

-Διακοπή του πρωταθλήματος της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚκαι των αγροτικών πρωταθλημάτων … άρα θα υπάρχει άνοδος ομάδων και κάθοδος ομάδων από τις μικρές κατηγορίες ???

Σε σχετική ανακοίνωση της η ΣΤΟΚ στις 7 Απριλίου αναφέρει τα ποιο κάτω :
Πηγή : https://stok.org.cy/
« 7 Απριλίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Σ.Τ.Ο.Κ. ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Σ.Τ.Ο.Κ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΜΕΛΩΝ

Η ΣΤΟΚ ανακοινώνει ότι, μετά τα τελευταία μέτρα που εξαγγέλθηκαν από τον Υπουργό Υγείας, για χαλαρώσεις από την πανδημία λόγω του κορωνοϊού covid-19, δεν συμπεριλήφθηκε η παραχώρηση άδειας για την επανέναρξη των Πρωταθλημάτων, τόσον της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, όσον και των Ομοσπονδιών μελών.

Γι΄ αυτό συνήλθε χθές Τρίτη 6 Απριλίου 2021 το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνομοσπονδίας, όπου μετά από μία ανασκόπηση των μέχρι σήμερα δεδομένων και μετά από μία παραγωγική ανταλλαγή απόψεων από όλα τα μέλη (αφού τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει), αποφάσισε την οριστική διακοπή των Πρωταθλημάτων της Επίλεκτης Κατηγορίας της ΣΤΟΚ και των Ομοσπονδιών μελών.

Όσον αφορά το θέμα της ανόδου και καθόδου ομάδων από και προς την Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ, καθώς και την ένταξη ομάδων από τις Αγροτικές Ομοσπονδίες μέλη, ζητήθηκαν από την ΚΟΠ σχετικές διευκρινίσεις και απαντήσεις σε ορισμένα ερωτήματα και η ΣΤΟΚ θα επανέλθει το συντομότερο με νέα ανακοίνωση.

Από τη Σ.Τ.Ο.Κ.»

Τώρα όσο αφορά τον ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ η πορεία θα δείξει εάν υπάρχει ή όχι διαβάθμιση στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ. Κανείς μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει τη θα γίνει.

Στον αγωνιστικό τομέα, η Γ κατηγορία ακολουθεί ένα πρόγραμμα πάρα πολλά δύσκολο με αγώνες Σάββατο και Τετάρτη, 18η αγωνιστική 4 Απριλίου, 19η αγωνιστική 7 Απριλίου, 20η αγωνιστική 11 Απριλίου, 21η αγωνιστική 14 Απριλίου, 22η αγωνιστική 17 Απριλίου…

Στην 18η αγωνιστική ο Κορμακίτης εντός έδρας έχασε από τον ΑΠΟΑ Ανάγυιας με 1-0 . Στην 19η αγωνιστική έφερε ισοπαλία με την Αμαθούς Αγίου Τύχωνα 1-1 ανεβαίνοντας έτσι στους 5 βαθμούς. Το τέρμα του Κορμακίτη το σημείωσε ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας Ηλίας Χρυσοστόμου στο 39 λεπτό.

Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα του Κορμακίτη αντιμετωπίζει στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμειας ( προσωρινή του έδρα) και ώρα 4:00 μ.μ. τον Ηρακλή Γερολάκκου μέσα στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Γ κατηγορίας. Ο Ηρακλής βρίσκεται στην 7η θέση με 29 βαθμούς και για αυτόν είναι ένα αδιάφορο παιχνίδι διότι δεν έχει στόχο για άνοδο αλλά ούτε κινδυνεύει ε διαβάθμιση… εάν υπάρχει διαβάθμιση.

Ευχόμαστε στην ομάδα μας κάθε επιτυχία.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments