Sunday, May 19, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΚλείνει ξανά η Eκκλησία του Αγίου Γεωργίου για τους πιστούς από την...

Κλείνει ξανά η Eκκλησία του Αγίου Γεωργίου για τους πιστούς από την 1-1-2021

Κλείνει ξανά η Eκκλησία του Αγίου Γεωργίου για τους πιστούς από την 1-1-2021

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε απόψε( 31-12-2020 ώρα 6:30 μ.μ.) από τον εφημέριο του Κορμακίτη Πάτερ Αντούαν Ρούκκος και τον επικεφαλής της Τοπικής Αρχής Κορμακίτη Αντωνάκη Αυγουστίνου Σάρρου, η εκκλησία του Κορμακίτη κλείνει ξανά για τους πιστούς μέχρι νεοτέρας ειδοποιήσεως.

Ο επικεφαλής της Τοπικής Αρχής ενημερώθηκε από τις «Αρχές» ότι με βάση τα νέα μέτρα που έχουν ληφθεί για την πανδημία από το «Υπουργείο Υγείας» η εκκλησία πρέπει να παραμείνει κλειστή για τους πιστούς.

Ο εφημέριος θα δικαιούται να τελεί τη Θεία Λειτουργία μόνος του με τον βοηθό του και τις αδελφές καλογριές. Η Θεία Λειτουργία θα μεταδίδεται κανονικά μέσω διαδικτύου από την πλατφόρμα του Kormakitis.net τόσο στο Facebook όσο και στο YouTube.

Οι θείες Λειτουργίες θα τελούνται όπως αναγράφονται στο ενημερωτικό φυλλάδιο του μηνός Ιανουαρίου με τις εορτές και τους εορταστές, καθημερινά ώρα 7:30 π.μ. και Κυριακή ώρα 8:00 π.μ.

Όσοι έχουν γιορτές ή θέλουν να προσφέρουν μνημόσυνα ή για σκοπούς, κατά το διάστημα αυτό , των περιοριστικών μέτρων, για τον μήνα Ιανουάριο και για τους άλλους μήνες, να επικοινωνούν με τον βοηθό του Πάτερ Αντουάν Ρούκκος , κύριο Γιαννάκη Παχίτα , στο τηλέφωνο 00905338728530 ( WhatsApp και Viber ) για να μπορεί να τις γράψει και να τις τελέσει ο εφημέριος κανονικά.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments