Ευχές Eκπροσώπου Μαρωνιτών Γιαννάκη Μούσα για το νέο έτος 2021

0
455

Ευχές Eκπροσώπου Μαρωνιτών Γιαννάκη Μούσα για το νέο έτος 2021

Πηγή : https://www.facebook.com/jmoussas/

Αποχαιρετούμε τη χρονιά της μάσκας. Τη χρονιά των περιορισμών, των μέτρων και της δοκιμασίας. Αποχαιρετούμε το 2020 και του λέμε χωρίς περιστροφές: να πάει στο καλό και να μην ξαναγυρίσει. Αρκετά μας τάραξε, αρκετά μας ταλαιπώρησε, αρκετά μας τρόμαξε. Αρκετά μας πόνεσε και αρκετά μας κούρασε.

Καλωσορίζουμε το νέο έτος με πίστη, με ελπίδα και με αισιοδοξία. Έστω και υπό τις τρομακτικές συνθήκες που σήμερα βιώνουμε. Το 2021 ας είναι το έτος που θα μας απαλλάξει από αυτή την κατάρα. Που θα ξαναφέρει τη ζωή στην ομαλότητα και στην κανονικότητα. Που θα μας κάνει να ξανανιώσουμε ελεύθεροι και χαρούμενοι. Να ανταμώσουμε ξανά και να ξανασμίξουμε. Να σφίξουμε τα χέρια και να αγκαλιαστούμε. Να ζήσουμε τη ζωή μας όπως την ονειρευτήκαμε.

Μέχρι όμως να έρθει αυτή η ευλογημένη ώρα παραμένουμε εξαιρετικά προσεκτικοί. Καμιά επιπολαιότητα δεν επιτρέπεται την επόμενη περίοδο. Πάνω από ΟΛΑ είναι η υγεία. Τηρούμε με ευλάβεια τα μέτρα και αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα τη δύσκολη κατάσταση. Γιατί την ώρα που θα καθαρίσουμε με αυτή την ιστορία πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ και να είμαστε ΟΛΟΙ ΥΓΙΕΙΣ. Για να τη γιορτάσουμε δεόντως. Για να ξανανοίξουμε τα φτερά μας. Το έχουμε ανάγκη. Και όλοι μαζί, με υπομονή, κουράγιο και δύναμη, ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.

Καλό Νέο Έτος σας εύχομαι από καρδιάς και μακάρι, ειλικρινά μακάρι, να είναι πλημμυρισμένο από υγεία, χαρά και ευτυχία.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here