Saturday, May 18, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΑνακοίνωση Κοινοτικού Συμβουλίου Κορμακίτη- Μεταφορά χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων από και προς τον Κορμακίτη...

Ανακοίνωση Κοινοτικού Συμβουλίου Κορμακίτη- Μεταφορά χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων από και προς τον Κορμακίτη ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ

Ανακοίνωση Κοινοτικού Συμβουλίου Κορμακίτη- Μεταφορά χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων από και προς τον Κορμακίτη

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη ανακοινώνει στους κατοίκους του Κορμακίτη ότι την ερχόμενη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 και Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 8:00 π.μ. το λεωφορείο του χωριού με τον επικεφαλής της Τοπικής Αρχής Κορμακίτη Αντώνη Αυγουστίνου Σάρρου θα κάνει τη διαδρομή Κορμακίτη- Λευκωσία – Κορμακίτη για να μεταφέρει μόνο Χριστουγεννιάτικα εδέσματα ( σταυροκούλουρα).

Το λεωφορείο θα ξεκινήσει ώρα 8:00 π.μ. και όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν μόνο χριστουγεννιάτικα εδέσματα να επικοινωνήσουν με τον επικεφαλή της Τοπικής Αρχής. Ο Επικεφαλής της Τοπικής Αρχής θα τα μεταφέρει στη Λευκωσία μέχρι το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου. Ο καθένας που έχει πράγματα να παραλάβει ή να στείλει στο χωριό πρέπει να βρίσκεται στο οδόφραγμα μεταξύ των ωρών 9:00 π.μ. με 10:30 π.μ.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο θέλει να τονίσει με έντονο τρόπο ότι μόνο Χριστουγεννιάτικα εδέσματα μπορούν να σταλούν από και προς τον Κορμακίτη.

Από το Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments