Έκθεση ζωγραφικής Μαρίας Χριστίνας Ζωνιάς

0
755

Μεγάλη επιτυχία η έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Χριστίνας Ζωνιά στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη

Διοργανώθηκε  το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στην αίθουσα Μελίνας Μερκούρης έκθεση ζωγραφικής με 38 καλλιτέχνες που παρουσίασαν τα νέα τους έργα τέχνης.
Η έκθεση ήταν ανοικτή από ώρα 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ.

Στην έκθεση αυτή συμμετέχει και η δική μας νεαρή Μαρία-Χριστίνα Ζωνιά καθώς επίσης και ο νεαρός Τόνης Ιωσηφίδης

Αρκετός ήταν ο κόσμος που μαζεύτηκε στο χώρο της αίθουσας για να δει τις δημιουργίες των νεαρών καλλιτεχνών και αρκετοί ήταν αυτοί που αγόρασαν έργα από τους καλλιτέχνες. Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε ο δήμαρχος Λευκωσίας  Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

Η έκθεση αυτή είχε  φιλανθρωπικό χαρακτήρα και όλοι οι ζωγράφοι & γλύπτες δώρισαν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου το 30% των εισπράξεων από τις πωλήσεις τους.

Η Μαρία – Χριστίνα Ζωνιά μετά τη  συμμετοχή της στην έκθεση αυτή θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν στην πρώτη της έκθεση και την στήριξαν με την παρουσία τους ή και με την αγορά διαφόρων έργων τέχνης της . Αυτό της δίνει κίνητρο να συνεχίσει τη δουλειά της για το μέλλον.

Να αναφέρουμε ότι η ίδια προχώρησε στη δημιουργία ειδικής σελίδας στο Facebook με τίτλο Art works by Maria-Christina Zonia   όπου εκεί θα βρίσκονται όλα τα έργα της που θα είναι προς πώληση.

Ευχόμαστε στη νεαρή μας ζωγράφο κάθε επιτυχία στο έργο της .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here