Tuesday, May 7, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΕκπρόσωποςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ

Αναφορικά με τη συμμετοχή του κοινού στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2020 για τα 60 χρόνια ζωής της Κυπριακής Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της οποίας θα τιμηθεί ο πρώην Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης και με στόχο την πλήρη εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων του Υπουργείου Υγείας, το Γραφείο Εκπροσώπου Μαρωνιτών ανακοινώνει τα ακόλουθα:

1. ΟΛΟΙ όσοι επιθυμούν να παραστούν στην εκδήλωση θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο Γραφείο Εκπροσώπου στα τηλέφωνα 22407201 και 99851629 για να λάβουν την απαραίτητη πρόσκληση. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν από αύριο Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020.

2. ΕΠΕΙΔΗ οι θέσεις είναι περιορισμένες, συγκεκριμένα 150, θα ακολουθηθεί πιστά ο χρόνος δήλωσης συμμετοχής. Οι θέσεις δηλαδή που είναι διαθέσιμες για το κοινό θα παραχωρηθούν σε όσους δηλώσουν πρώτοι μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων.

3. ΟΣΟΙ παραστούν στην εκδήλωση θα πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα ενώ σε όλους θα παραχωρηθεί μικρό αντισηπτικό τσέπης, δωρεά της εταιρείας Plus Properties.

4. ΔΕΝ θα επιτραπεί σε κανέναν η είσοδος στην αίθουσα που δεν θα έχει δηλώσει συμμετοχή και δεν θα βρίσκεται στον κατάλογο στην είσοδο του θεάτρου.

Είμαστε βέβαιοι για την κατανόηση σας και ζητούμε τη συνεργασία όλων για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση της ιστορικής αυτής εκδήλωσης η οποία πραγματοποιείται στις πολύ δύσκολες συνθήκες της πανδημίας που όλοι βιώνουμε. Με μεγάλη υπευθυνότητα και δέουσα προσοχή θα εκπληρώσουμε αυτό που ως Κοινότητα θεωρούμε χρέος μας και θα τιμήσουμε όπως πρέπει τα 60 χρόνια ζωής της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments