Πρώτο βαθμό για τον Κορμακίτη, ήττα για τον Κέδρο

0
408

Το πρώτο του επίσημο βαθμό πήρε ο Κορμακίτης στην έδρα του το Σάββατο 10 Οκτωβρίου φέρνοντας ισοπαλία 1- 1 με την Αμαθούς Αγίου Τύχωνα.( πήρε και στην πρώτη αγωνιστική ισοπαλία αλλά έχασε το βαθμό από τη δικαστική της ΚΟΠ).

Ένα ματς αρκετά καλό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κρατήσουν το μηδέν παθητικό. Σε μια άτυχη στιγμή η ομάδα του Κορμακίτη δέχθηκε το τέρμα στο 66 λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το κέντρο του γηπέδου όπου η μπάλα πήρε μια παράξενη πορεία και κατέληξε στα δίκτυα.

Η ομάδα του Κορμακίτη αντέδρασε και πίεζε συνέχεια και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 83 λεπτό με τέρμα από τον MARIUS MOREANU ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 61 λεπτό. Μετά το τέρμα και οι δύο ομάδες πίεσαν για να σημειώσουν το νικητήριο τέρμα δημιουργώντας κλασσικές ευκαιρίες και οι δύο για ένα δεύτερο τέρμα.

Ο ΚΕΔΡΟΣ δυστυχώς έχασε στην έδρα του από την ομάδα της ΑΣΠΙΣ Πύλας με 3-0. Η ΠΥΛΑ βρίσκεται στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο ΚΕΔΡΟΣ δέχθηκε και τα 3 τέρματα του στο πρώτο ημίχρονο. Στο 4 λεπτό το 0-1 με πέναλτι, στο 7 λεπτό το 0-2 και στο 37 λεπτό το 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Όσο και αν προσπάθησε να αντιδράσει ο ΚΕΔΡΟΣ δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Για να δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα του Κορμακίτη κάντε κλικ ΕΔΩ

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here