Wednesday, April 24, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΑνακοίνωση Κυνηγετικού Συλλόγου « Η ΛΑΟΤΡΥΠΑ» - Ακύρωση καθιερωμένης κυνηγετικής φιέστας.

Ανακοίνωση Κυνηγετικού Συλλόγου « Η ΛΑΟΤΡΥΠΑ» – Ακύρωση καθιερωμένης κυνηγετικής φιέστας.

Σε συνεδρίαση η οποία έγινε στις 7 Οκτωβρίου 2020 το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Σ. “Η Λαότρυπα” Κορμακίτη αποφάσισε, μετά από εισηγήσεις μελών και φίλων του σωματείου και λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις με την πανδημία, όπως ακυρώσει την καθιερωμένη κυνηγετική φιέστα η οποία προγραμματιζόταν για τις 30 Οκτωβρίου 2020.

Να ενημερώσουμε ότι για το λόγο αυτό, οι ανανεώσεις των ετησίων συνδρομών θα μπορούν να γίνονται είτε μέσω οποιουδήποτε μέλους του Δ.Σ. του σωματείου μας είτε επικοινωνώντας με τον αντιπρόεδρο του σωματείου κύριο Μαρίο Κουρρά στο 99808494 ο οποίος βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στο οίκημα του σωματείου “Ο Κορμακίτης”.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι όσα μέλη και φίλοι προχωρήσουν σε ανανέωση/εγγραφή για την περίοδο 2020-2021 θα τους παρέχεται έκαστος μία συμμετοχή στην καθιερωμένη μας κλήρωση η οποία θα περιλαμβάνει πληθώρα δώρων. Η κλήρωση θα γίνει διαδικτυακά την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 για την οποία θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τον τρόπο διεξαγωγής της σε μεταγενέστερο στάδιο.

Εκ του Δ.Σ. Κορμακίτη “Η Λαότρυπα”

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments