Sunday, May 19, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΕκκλησίαΕορτές και εορταστές Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κορμακίτη για το μήνα Οκτώβριο

Εορτές και εορταστές Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κορμακίτη για το μήνα Οκτώβριο

Έχει ετοιμαστεί από τον εφημέριο του Κορμακίτη Πάτερ Αντουάν Ρούκκος το ενημερωτικό του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Κορμακίτη για το μήνα Οκτώβριο.

Οι Λειτουργίες καθημερινά , όσο η Θεία Λειτουργία θα τελείται στην παλιά εκκλησία του Αγίου Γεωργίου ( Καλογραιών) θα τελούνται 7:30 π.μ. και Κυριακή ώρα 8:00 π.μ.

Λόγω της έκτακτης κατάστασης και των περιοριστικών μέτρων που έχουν τεθεί και πάλι , οι Θείες Λειτουργίες θα τελούνται κανονικά όλες αλλά χωρίς πιστούς και θα μεταδίδονται διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα του Kormakitis.net. Το μέτρο αυτό ξεκίνησε από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 και θα ισχύει μέχρι νεοτέρας ειδοποιήσεως. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πόσο θα διαρκέσει αυτός ο περιορισμός.

Όσοι έχουν γιορτές κατά το διάστημα αυτό , να επικοινωνούν με τον βοηθό του Πάτερ Αντουάν Ρούκκος , κύριο Γιαννάκη Παχίτα , στο τηλέφωνο 00905338728530 για να μπορεί να τις γράψει και να τις τελέσει ο εφημέριος κανονικά. Οι γιορτές του μηνός Οκτωβρίου θα τελούνται όπως είναι σημειωμένες στο ενημερωτικό.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ιστοσελίδας από τον εφημέριο του Κορμακίτη Πάτερ Αντουάν Ρούκκος, ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Γεωργίου θα ανοίξει, εάν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα των εργασιών και χωρίς καθυστερήσεις το τελευταίο δεκαήμερο του μηνός Οκτωβρίου.

Για να κατεβάσετε τοι ενημερωτικό του μηνός Οκτωβρίου με τις εορτές και τους εορταστές του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου κάντε κλικ ΕΔΩ

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments