Thursday, March 28, 2024
ΑρχικήΑνακοινώσειςΥπενθύμιση - Πρώτο Sanna e-Kkamp 2020

Υπενθύμιση – Πρώτο Sanna e-Kkamp 2020

Υπενθύμιση – Πρώτο Sanna e-Kkamp 2020

Το Γραφείο Εκπροσώπου Μαρωνιτών ανακοινώνει τη διοργάνωση του πρώτου Sanna e-Kkamp 2020 για εκμάθηση της Κυπριακής Μαρωνιτικής Αραβικής, που υπό τις παρούσες συνθήκες και λόγω των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Το πρόγραμμα συνδιοργανώνεται από το Γραφείο Εκπροσώπου, το Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη και το Σωματείο «Xki Fi Sanna» και επιχορηγείται από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Η διαδικτυακή «κατασκήνωση» e-Kkamp 2020 θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 3 έως την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται καθημερινά σε ειδική εκπαιδευτική πλατφόρμα, στην οποία οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν πρόσβαση μέσω προσωπικού λογαριασμού που θα τους παραχωρηθεί από το Γραφείο Εκπροσώπου Μαρωνιτών.

Οι ώρες διεξαγωγής των μαθημάτων ορίζονται ως εξής:
– Ομάδα Α (Δημοτικό), Β (Επίλεκτοι Α): 9:00 – 11: 00 π.μ.
– Ομάδα Γ (Γυμνάσιο), Δ (Γυμνάσιο-Λύκειο-Επίλεκτοι Β) & Ε (Φοιτητές/τριες): 17:00 – 19:00.

Όλα τα προσωπικά δεδομένα των αιτητριών/ών τηρούνται εμπιστευτικά και τυγχάνουν επεξεργασίας μόνο για σκοπούς εγγραφής και παρακολούθησης του προγράμματος. Με την ολοκλήρωση των εργασιών του προγράμματος, τα δεδομένα καταστρέφονται. Δεδομένα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς αξιολόγησης και βελτίωσης του προγράμματος, τήρησης στατιστικών δεδομένων καθώς και για ερευνητικούς σκοπούς.

Για να εγγραφείτε ή να εγγράψετε το παιδί σας στην κατασκήνωση, συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση κάνοντας κλικ στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://forms.gle/Q2KntHV3T3W5typL9

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά 8-18 ετών και φοιτητές/τριες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής του Sanna e-Kkamp, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ενημερώνονται στα πιο κάτω τηλέφωνα επικοινωνίας:
Ηλίας Ζωνιάς 99176195 / Βασίλης Κουμέττου 99851629

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments