Συνάντηση Εκπροσώπου Μαρωνιτών, Κοινοτικού Συμβουλίου Ασωμάτου και ΈΝΑ Ασωμάτου με τη Δήμαρχο Λακατάμιας

0
1052

Συνάντηση Εκπροσώπου Μαρωνιτών, Κοινοτικού Συμβουλίου Ασωμάτου και ΈΝΑ Ασωμάτου με τη Δήμαρχο Λακατάμιας

Πηγή: https://www.facebook.com/jmoussas/

Μαζί με μικτή αντιπροσωπεία από το Κοινοτικό Συμβούλιο Ασωμάτου και το σωματείο ΕΝΑ Ασωμάτου είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση με τη Δήμαρχο Λακατάμιας Φωτούλα Χατζήπαπα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο νεοανεγερθέν ιδιόκτητο οίκημα της ΕΝΑ το οποίο θα φιλοξενεί και το Κοινοτικό Συμβούλιο Ασωμάτου και το οποίο βρίσκεται στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Λακατάμιας.

Ευχαριστώ θερμά τη Δήμαρχο Φωτούλα Χατζήπαπα για το πάντα θετικό της πνεύμα, το αδιάκοπο ενδιαφέρον και τη συνεχή βούληση της για στήριξη των Μαρωνιτών. Η Λακατάμια είναι ως γνωστό μια από τις πιο ισχυρές περιφέρειες της Μαρωνιτικής Κοινότητας εφόσον εκεί ζει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της και εκεί βρίσκεται το Δημοτικό Σχολείο «Άγιος Μάρωνας», η Εκκλησία του Αγίου Μάρωνα, η Στέγη Ευγηρίας «Άγιος Αντώνιος» και το σωματείο «Ένωση Μαρωνιτών Ανθούπολης». Στη συνέχεια είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ το νέο προσωρινό οίκημα και να δω από κοντά κάποια θέματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Παράλληλα, με χαρά παρευρέθηκα χθες βράδυ στο σωματείο ΕΜΑ Ανθούπολης όπου παρακάθισα σε δείπνο που διοργάνωσε η Σχολική Εφορεία Μαρωνιτών με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της σχολικής χρονιάς. Μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Μαρωνιτών Κύπρου Ιωσήφ Σουέηφ, τον Εφημέριο Ιωσήφ Σκέντερ, τον βουλευτή Μάριο Μαυρίδη και τη Δήμαρχο Λακατάμιας Φωτούλα Χατζήπαπα, μοιραστήκαμε με τον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας Βαλεντίνο Κουμέττου και όλους τους συντελεστές του σχολείου «Άγιος Μάρωνας», την ικανοποίηση της επιτυχούς ολοκλήρωσης της αναμφίβολα πιο δύσκολης χρονιάς στην ιστορία του σχολείου. Ιδιαίτερη χαρά προκάλεσε σε όλους η αποκάλυψη του Προέδρου της Σχολικής Εφορείας ότι μόλις πρόσφατα επιβεβαιώθηκε για τη νέα χρονιά η δραστική αύξηση των μαθητών τόσο στο νηπιαγωγείο όσο και στο δημοτικό μας σχολείο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here