Thursday, April 25, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΕκπρόσωποςΕυχαριστίες Εκπροσώπου Μαρωνιτών Γιαννάκη Μούσα προς όλους ανεξαιρέτως τους επαγγελματίες υγείας του...

Ευχαριστίες Εκπροσώπου Μαρωνιτών Γιαννάκη Μούσα προς όλους ανεξαιρέτως τους επαγγελματίες υγείας του τόπου μας.

Πηγή: https://www.facebook.com/jmoussas/

Προς όλους ανεξαιρέτως τους επαγγελματίες υγείας του τόπου μας εκφράζω την απέραντη αγάπη και ευγνωμοσύνη της Μαρωνιτικής Κοινότητας.

Το πάθος, η αφοσίωση, ο ζήλος και ο επαγγελματισμός που επιδεικνύεται από μέρους τους είναι άξιος κάθε επαίνου. Στην πρώτη γραμμή και με κίνδυνο της ζωής τους προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πάσχοντες συνανθρώπους τους.

Όλοι εμείς ως απλοί πολίτες και ως αξιωματούχοι αυτού του τόπου στεκόμαστε δίπλα τους αυτές τις δύσκολες ώρες. Μεγάλη περηφάνια αισθανόμαστε, για τη συμμετοχή σε αυτόν τον αγώνα ενάντια στην πανδημία, μεγάλου αριθμού μελών της Μαρωνιτικής Κοινότητας. Με ναυαρχίδα τον προσωρινό Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου Δρ. Ιωσήφ Μουτήρη και τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάριου Νοσοκομείου Δρ. Αβραάμ Ηλία, η μεγάλη ομάδα των Μαρωνιτών επαγγελματιών υγείας με καταξιωμένους γιατρούς, νοσοκόμους και άλλο βοηθητικό προσωπικό δίνει καθημερινά τη δική της μάχη. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η ομάδα επαγγελματιών υγείας της Κοινότητας επεκτείνεται με μάχιμη παρουσία κατά του κορωναϊού στη Μεγάλη Βρετανία, στην Ιταλία, στην Ελλάδα, στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες του πλανήτη.

Εκ μέρους ολόκληρης της Κοινότητας τους συγχαίρω ολόψυχα και θέλω να γνωρίζουν ότι οι ευχές και οι προσευχές όλων μας, αυτές τις κρίσιμες ώρες, είναι μαζί τους.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments