Saturday, April 20, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΘεοφάνια και Ευλογιά Νερών στην Αγία Μαρίνα στις 05/01/2020

Θεοφάνια και Ευλογιά Νερών στην Αγία Μαρίνα στις 05/01/2020

03/01/2020

Ανακοίνωση Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας

Θέμα: Θεοφάνια και ευλογία Νερών στην Αγία Μαρίνα στις 05/01/2020

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίας Μαρίνας (Σκυλλούρας) σε συνεργασία με την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίας Μαρίνας, και αφού έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες, πληροφορούν τους συγχωριανούς Μαρινιώτες, τη Μαρωνιτική κοινότητα γενικότερα αλλά και φίλους και φίλες, ότι την Κυριακή 05 01 2020 και ώρα 11 π.μ. θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στην μικρή παλιά εκκλησία του χωριού όπου κατά την διάρκεια της λειτουργίας των Θεοφανίων θα γίνει και ευλογία των νερών.

Ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

1. Η πρόσβαση στο χωριό, θα γίνει λοιπόν την Κυριακή 05/01/2020 από τη δυτική πλευρά του χωριού τον <<Ανεμόμυλο>> δηλ. θα χρησιμοποιηθεί ο νέος ασφαλτοστρωμένος δρόμος και η είσοδος στο χωριό θα επιτρέπεται από τις 9:30π.μ. και μετά.
Η λειτουργία θα γίνει στις 11.00 π.μ.

2. Όλοι οι προσκυνητές θα μπορούν να περάσουν μέσα στο χωριό με τα δικά τους αυτοκίνητα αφού πρώτα τους γίνει ο σχετικός έλεγχος. Όλοι οι προσκυνητές πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους ή το διαβατήριο τους.

3. Καλούμαστε να δώσουμε μαζικά το παρόν μας για ακόμη μια φορά γιατί η φλόγα για επιστροφή στο χωριό μας και στα Άγια χώματά μας πρέπει να παραμένει άσβεστη.

4. Όσοι δεν είναι γραμμένοι στην λίστα που δόθηκε τον Ιούλιο για εύκολη είσοδο στο χωριό παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν μαζί μας το συντομότερο.

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΟ.

Από: Κοινοτικό Συμβούλιο & Εκκλησιαστική Επιτρ. Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας

Εκ του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας
ο Κοινοτάρχης
Παρτελλής Χ”Φεσσάς.
03 01 2020

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments