Saturday, April 20, 2024
ΑρχικήΑνακοινώσειςΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και στολισμα Χριστουγεννιάτικου δεντρου στην Αγία Μαρίνα στις 21/12/2019

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και στολισμα Χριστουγεννιάτικου δεντρου στην Αγία Μαρίνα στις 21/12/2019

17/12/2019

Ανακοίνωση Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας

Θέμα: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και στολισμα Χριστουγεννιάτικου δεντρου στην Αγία Μαρίνα στις 21/12/2019

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίας Μαρίνας (Σκυλλούρας) σε συνεργασία με την Εκκλησιαστική Επιτροπη Αγίας Μαρίνας, και αφού έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες, πληροφορούν τους συγχωριανούς Μαρινιώτες, τη Μαρωνιτική κοινότητα γενικότερα αλλά και φίλους και φίλες, ότι το Σαββάτο 21 12 2019 και ώρα 10 π.μ. θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στην μικρή παλιά εκκλησία του χωριου. Μετά το πέρας της λειτουργίας μικρά παιδιά με τη συνοδεία Χριστουγεννιάτικων ύμνων θα στολίσουν για δεύτερη χρονιά το δεντράκι της Χριστουγεννιάτικης κρυφής ελπίδας όλων μας για σύντομη επιστροφή στα Αγια αυτά μέρη μας.

Ανακοινώνοντε τα ακόλουθα:

1.Η πρόσβαση στο χωριό, θα γίνει λοιπόν το Σαββάτο 21/12/2019 από τη δυτική πλευρά του χωριού τον <<Ανεμόμυλο>> δηλ. θα χρησιμοποιηθεί ο νέος ασφαλτοστρωμένος δρόμος και η είσοδος στο χωριό θα επιτρέπεται από τις 9:00π.μ. και μετά.

Η λειτουργία θα γίνει στις 10.00 π.μ.

2.Όλοι οι προσκυνητές θα μπορούν να περάσουν μέσα στο χωριό με τα δικά τους αυτοκίνητα αφού πρώτα τους γίνει ο σχετικός έλεγχος. Όλοι οι προσκυνητες πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους ή το διαβατήριο τους.

3.Μετά την Θεία λειτουργία οι μικροί μας φίλοι θα στολίσουν τραγουδόντας το Χριστογεννιάτικο δεντρο της Ελπίδας της Αγίας Μαρίνας μας.

4.Καλούμαστε να δώσουμε μαζικά το παρόν μας για ακόμη μια φορά γιατι η φλόγα για επιστροφή στο χωριό μας και στα Άγια χώματά μας πρέπει να παραμένει άσβεστη.

5.Οσοι δεν ειναι γραμμένοι στην λίστα που δόθηκε τον Ιούλιο για εύκολη είσοδο στο χωριό παρακαλούνται όπως επικοινωνησουν μαζί μας το συντομοτερο.

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΟ.

Από: Κοινοτικό Συμβούλιο & Εκκλησιαστική Επιτρ. Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας

Εκ του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας
ο Κοινοτάρχης
Παρτελλής Χ”Φεσσάς.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments