Friday, May 17, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΘΟΪ Λακατάμιας Vs O ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ, Π.Ο.Ορμήδειας Vs Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ ( U19), ΚΕΔΡΟΣ...

ΘΟΪ Λακατάμιας Vs O ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ, Π.Ο.Ορμήδειας Vs Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ ( U19), ΚΕΔΡΟΣ Αγ. Μαρινας Σκυλλούρας Vs ΟΧΕΝ Περιστερώνας

Στα δύσκολα μπαίνει πλέον η ομάδα του Κορμακίτη. Οι εναπομείναντες 4 αγώνες είναι με ομάδες που βρίσκονται στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας. Δύσκολη αποστολή με στόχο την συλλογή τουλάχιστον 6 βαθμών για να υπάρχουν ελπίδες παραμονής της ομάδας.

Το ερχόμενο Σάββατο Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ, στην 12η αγωνιστική, αντιμετωπίζει το ΘΟΪ Λακατάμειας στο γήπεδο του και ώρα 2:30 μ.μ. Το ΘΟΪ βρίσκεται στην 6η θέση με 16 βαθμούς , έχοντας 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες, σημειώνοντας 16 τέρματα και δέχθηκε μόνο 11, ενώ ο Κορμακίτης βρίσκεται στην 14η θέση με 9 βαθμούς με μόλις 3 νίκες και 8 ήττες, σημείωσε 12 τέρματα και δέχθηκε 26.

Ελπίζουμε η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Κορμακίτη να ανεβεί και να μπορούν να ανταπεξέλθουν στον δύσκολο αυτό αγώνα.

Οι μικροί του Κορμακίτη αντιμετωπίζουν την ερχόμενη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 2:30 μ.μ. στο κοινοτικό στάδιο Ορμήδειας τον Π.Ο.Ορμήδειας. Οι μικροί μας βρισκονται στην 12 θέση με 12 βαθμούς ενώ ο Π.Ο.Ορμήδειας βρίσκεται στην 11η θέση με 14 βαθμούς. Το βασικό πρόβλημα για τους μικρούς μας είναι η συμπλήρωση της 11αδας και η αντοχή για να μπορέσουν να βγάλουν το παιχνίδι. Στοιχεία που έπρεπε να προγραμματιστούν από την αρχή της χρονιάς. Αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις κάθε αγώνα για να μπορούν αν κρατηθούν στο γήπεδο.

Ο ΚΕΔΡΟΣ την ερχόμενη Κυριακή ,15 Δεκέμβριου και ώρα 2:30 μ.μ., αντιμετωπίζει στην έδρα του, στο Κοινοτικό γήπεδο Κοτσιάτη, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Β γύρου του πρωταθλήματος της ΕΠΟΠΛ την ΟΧΕΝ Περιστερώνας. Με το τέλος του 1ου γύρου ο Κέδρος βρίσκεται στην 2η θέση με 16 βαθμούς , 5 πίσω από την ΑΤΕ/ΠΕΚ Εργατών και 1 βαθμό πάνω από την ΟΧΕΝ. Στόχος σε αυτό το ντέρμπι είναι η νίκη και η παραμονή στην 2η θέση.

Ευχόμαστε και στις τρεις μας ομάδες κάθε επιτυχία και με την νίκη.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments