Monday, May 13, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΑγιασμός Ποδοσφαιρικής ομάδας Κορμακίτη

Αγιασμός Ποδοσφαιρικής ομάδας Κορμακίτη

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 , στα βοηθητικά γήπεδα του Μακαρίου σταδίου, ο καθιερωμένος αγιασμός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κορμακίτη .

Τον αγιασμό τέλεσε ο Πάτερ Αντουάν Σούκαρ και σε αυτόν παρευρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του Κορμακίτη, οι προπονητές , ο πρόεδρος του Σωματείου και μέλη της επιτροπής.

Πριν από τον αγιασμό ο Πάτερ Αντουάν μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην νέα ποδοσφαιρική σεζόν και να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας. Επίσης χαριτολογώντας αναφέρθηκε ότι κατά τον περσινό αγιασμό ευχήθηκε όπως η ομάδα ανεβεί στην Γ κατηγορία και η ευχή του είχε πιάσει και έτσι φέτος τους τόνισε ότι σας εύχομαι η ομάδα να ανεβεί ακόμα μια κατηγορία.

Μετά τον αγιασμό μίλησε στους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος του Σωματείου « Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» Γιαννάκης Λαζαρής και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές πειθαρχία και βασικά να ακούνε στην προπονητική ομάδα. Οποιαδήποτε προβλήματα πρέπει να μεταφέρονται στους προπονητές και στον ίδιο και στο συμβούλιο θα μεταφέρονται δια μέσου των προπονητών. Επίσης τόνισε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί με στόχο μια καλή πορεία στην Γ κατηγορία.

Τέλος μίλησε ο προπονητής ο οποίος ζήτησε και αυτός πειθαρχία και ειδικά στις ώρες προσέλευσης στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου “Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ” ενημερώνει ότι την επόμενη Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου θα δεξιωθούν οι ποδοφαιρικές ομάδες του Κορμακίτη (πρώτη ομάδα και U19) στο οίκημα του Συλλόγου.

Για φωτογραφίες από τον Αγιασμό κάντε κλικ ΕΔΩ

 

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments