Sunday, May 19, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΠρώτη Κοινωνία στον Κορμακίτη- Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Πρώτη Κοινωνία στον Κορμακίτη- Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 και ώρα 8:00 π.μ. στην παλιά εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Κορμακίτη( Καλογραιών) η τελετή της Θείας Πρώτης Κοινωνίας.

Η τελετή έγινε από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέιφ μαζί με τον εφημέριο του Κορμακίτη Πάτερ Αντουάν Ρούκκος .

Την Πρώτη Θεία Κοινωνία έλαβαν δύο παιδιά ο Γιώργος Σκούλλος του Μάριου και της Ναταλίας Σκούλλου και η Τζιορτζιάννα Σκορδή του Κόκου και της Τόνιας Σκορδής.

Στην Θεία Λειτουργία παρευρέθηκε και ο Εκπρόσωπος της Κοινότητας μας στην βουλή των αντιπροσώπων κύριος Γιαννάκης Μούσας όπου και στο τέλος έδωσε δώρα στα δύο παιδιά.

Οι δύο οικογένειες του Μάριου και του Κόκου ευχαριστούν θερμά, μέσα από την ιστοσελίδα μας τον εφημέριο του Κορμακίτη Πάτερ Αντουαν Ρούκκος και τις καλογριές του Κορμακίτη που ολόκληρο το χρόνο ανάλαβαν την κατήχηση των παιδιών τους και τους προετοίμασαν για την Θεία Πρώτη Κοινωνία.

Η ιστοσελίδα μας συγχαίρει τους γονείς για την ενέργεια τους αυτή και ελπίζουμε το παράδειγμα τους να ακολουθήσουν και άλλες οικογένειες.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments