Saturday, May 18, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΜεγάλη επιτυχία η κυνηγετική εξόρμηση της Λαότρυπας στην Αλέκτορα Λεμεσού

Μεγάλη επιτυχία η κυνηγετική εξόρμηση της Λαότρυπας στην Αλέκτορα Λεμεσού

Πηγή ( https://www.facebook.com/groups/532793896814458/permalink/2127373857356446/)

Με μεγάλη επιτυχία για ακόμη μία χρονιά διεξήχθηκε την Κυριακή 17/2/2019 η καθιερωμένη Κυνηγετική εξόρμηση του Κ.Σ.Κ η Λαότρυπα στην Αλέκτορα Λεμεσού.

Τριάντα μέλη και φίλοι συμμετείχαν στην άριστα οργανωμένη Κυνηγετική μας εξόρμηση στην οποία υπήρξε ικανοποιητική κάρποση θυραμάτων αλλά και με την πάντοτε ευχάριστη διάθεση των συμμετεχόντων όπως κάθε χρόνο δεν άργησε η περιοχή να γεμίσει από τα γέλια και τα αλλοπειράγματα των συμμετεχόντων.

Το μεσημέρι, οι συμμετέχοντες απόλαυσαν το μεσημεριανό τους φαγητό στο Midway ATHOS Restaurant το οποίο με την ποικιλία και τα ωραία φαγητά του άφησε πλήρως ικανοποιημένους όλους τους συμμετέχοντες.

Η επιστροφή με τα τραγούδια και τα αστεία του ανεπανάληπτου Τάσου Σάρρου έδωσε τον καλύτερο επίλογο στην εξόρμηση αλλά και ανεβάζοντας τον πήχη για την επόμενη οργανωμένη μας εξόρμηση.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε αναμνηστικό δώρο. Επ ευκαιρίας ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζουν στις εκδηλώσεις μας και με την παρουσία τους να είναι σίγουροι ότι μας δίνουν δύναμη και όρεξη για ακόμη καλύτερες εκδηλώσεις και όχι μόνο.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments