Saturday, May 18, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΉττα για Κορμακίτη, εκτός κυπέλλου ο ΚΕΔΡΟΣ

Ήττα για Κορμακίτη, εκτός κυπέλλου ο ΚΕΔΡΟΣ

Δύσκολη η συνέχεια για τον Κορμακίτη, με την ήττα που δέχθηκε από την ΑΕΝ μειώθηκε η διαφορά στους 2 βαθμούς και έτσι κάθε παιχνίδι πλέον είναι και τελικός.
Ο ΚΕΔΡΟΣ από την άλλη πλευρά αποκλείστηκε από το κύπελλο, χάνοντας με 3-0 από την πρωτοπόρα στην βαθμολογία ομάδα του ΘΟΪ Καπέδων και έτσι βγήκε εκτός στόχων. Ο επόμενος αγώνας είναι και ο τελευταίος του πρωταθλήματος και πλέον στον ΚΕΔΡΟ πρέπει να προγραμματίζονται για την νέα χρονιά.
Στο παιχνίδι του Σαββάτου Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις περιστάσεις του αγώνα. Με νίκη έβαζε σοβαρή υποψηφιότητα για άνοδο, αλλά με την ήττα πλέον όλα είναι ρευστά.
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ο Κορμακίτης στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να παίξει το ποδόσφαιρο που παρουσίαζε τους τελευταίους αγώνες. Δεν έβρισκε πατήματα στο γήπεδο και βασικός παράγοντας ήταν το άγχος για την νίκη που θα τους έδινε το πάνω χέρι για την άνοδο.
Η ΑΕΝ μπήκε δυνατά στον αγώνα, επιζητούσε το τέρμα της νίκης και πίεσε ψηλά τον Κορμακίτη. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0 χωρίς να δημιουργηθούν ιδιαίτερες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες.
Με την είσοδο του Φραγκίσκου Φραγκίσκου στο Β ημίχρονο η ομάδα μας έγινε καλύτερη αλλά δεν δημιούργησε κλασσικές ευκαιρίες. Η ΑΕΝ σε μια αντεπίθεση στο 94 λεπτό κατάφερε να σημειώσει το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Επόμενος αγώνας για τον ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ είναι με την ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ εκτός έδρας, ενώ η ΑΕΝ παίρνει τους 3 βαθμούς με τον Λεβαδειακό. Για τον Κορμακίτη είναι ο πιο σημαντικός αγώνας για την συνέχεια του πρωταθλήματος .
Επόμενοι Αγώνες του Κορμακίτη είναι :
ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ VS Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ ( 2/3/2019)
Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ Vs ΑΕΚ ΚΟΡΑΚΟΥ ( 9/3/2019)
ΟΡΦΕΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Vs Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ ( 16/3/2019)
Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ VS ΛΕΙΒΑΔΙΑΚΟΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ (23/3/2019)
Για να μπορέσει ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ να ανεβεί κατηγορία πρέπει να νικήσει στους 3 από τους τέσσερις αγώνες. Δεδομένο είναι ότι τον τελευταίο αγώνα παίρνει τους τρεις βαθμούς όπως θα πάρει και η ΑΕΝ στον μεθεπόμενο αγώνα. Βασικός αντίπαλος του Κορμακίτη για την 4η θέση είναι η ΑΕΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΡΥΣΟΥΛΩΝ ΑΧΕΡΙΤΟΥ

Η ιστοσελίδα της ΚΟΠ για το πρωτάθλημα της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ αναφέρει τα πιο κάτω :

« Στην τελική ευθεία μπήκε το πρόγραμμα στο Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ Alexander College.

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ο πρωτοπόρος Ηρακλής Γερολάκκου νίκησε εκτός έδρας με 2-0 την ΑΠΕΠ και εξασφάλισε και μαθηματικά εισιτήριο ανόδου, αφού η διαφορά του με την 5η ΑΕΝ βρίσκεται στους 13 βαθμούς.

Το σκορ για τον Ηρακλή άνοιξε στο 57′ ο Λεωνίδας Βαρνάβα και στο 72′ ο Φρίξος Καραολή διαμόρφωσε το 2-0.

Η ΑΕΝ στο ντέρμπι της αγωνιστικής κέρδισε εκτός έδρας τον Κορμακίτη με 1-0 από γκολ του Μάρκου Χατζηθεορή στις καθυστερήσεις.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου:

Άτλας Αγλαντζιάς – ΑΕΚ Κοράκου…0-2
Ο Κορμακίτης – ΑΕΝ…0-1
ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – Ηρακλής Γερολάκκου…0-2
Ροτσίδης Μάμμαρι – Φοίνικας…3-0
Ορφέας Λευκωσίας – Εληά Λυθροδόντα…2-1
Ασπίς Πύλας – Δόξα Παλαιομετόχου…2-0

Ο αγώνας ΑΠΟΝΑ – Λειβαδιακός / Σαλαμίνα Λειβαδιών δεν έγινε λόγω της γνωστής αποχώρησης της ομάδας των Λειβαδιών από το Πρωτάθλημα.

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία:
https://www.cfa.com.cy/Gr/competitions/7999619»

Για να δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα κάντε κλικ ΕΔΩ. Η ιστοσελίδα μας ευχαριστεί τον Παναγιώτη Ηλία για την παραχώρηση των φωτογραφιών από τον αγώνα.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments