Απάνθρωπη δηλητηρίαση αθώων σκυλιών στον Κορμακίτη …Δυστυχώς ακόμη συνεχίζεται …

0
523

Στις 10 Ιανουαρίου η ιστοσελίδα μας δημοσίευσε άρθρο της Μάρθας Γιαμάκη για την απάνθρωπη δηλητηρίαση των σκυλιών στον Κορμακίτη, με στόχο να σταματήσει αυτή η απάνθρωπη ενέργεια άμεσα…

Σταμάτησε για λίγο καιρό αλλά δυστυχώς ξεκίνησαν πάλι να βάζουν δηλητήριο με αποτέλεσμα να πεθαίνουν και άλλα σκυλιά.

Η φωτογραφία που υπάρχει στην ιστοσελίδα είναι από σκυλί που βρέθηκε πεθαμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του στον Κορμακίτη την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.

Πρέπει επιτέλους να βρεθεί μια λύση στον Κορμακίτη. Δεν μπορεί ανεξέλεγκτα ο καθένας να βάζει δηλητήριο για τα σκυλιά ή και για οποιαδήποτε άλλα ζώα. Όσο δεν θρηνούμε ανθρώπους από αυτή την ενέργεια είμαστε τυχεροί, διότι μπορεί να μην φάνε το δηλητήριο τα σκυλιά αλλά άλλα άγρια ζώα..,

Οι αρχές του Κορμακίτη πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και άμεσα…

Ποιο κάτω το άρθρο της Μάρθας Γιαμάκης όπως το δημοσιεύσαμε στις 10 Ιανουαρίου 2019

« Της Μάρθας Γιαμάκη

Αυτή η τραγική άθλια και απολίτιστη κατάσταση αλλά και αλητεία που επικρατεί στον Κορμακίτη με τη απάνθρωπη δηλητηρίαση αθώων σκυλιών πρέπει επιτέλους να σταματήσει ΑΜΕΣΑ!!!

Ένα χωριό που έχει την τύχη μέσα στην ατυχία της μισής Κύπρου να μπορεί να επιβιώνει και να δέχεται χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο από παντού, έπρεπε να επιδεικνύει και κάποια έστω δείγματα πολιτισμού. Και αυτά τα δείγματα ξεκινούν από ευαισθησίες και σεβασμό προς τους υπόλοιπους αλλά και προς τα αθώα αυτά πλάσματα του Θεού.

Σε άλλους τόπους μαζεύουν τα αδέσποτα και τα στέλνουν σε άλλες χώρες για υιοθεσία, στο χωριό θανατώνουν με το πιο βάναυσο και οδυνηρό τρόπο μέχρι και τα σκυλιά κατοίκων!!! Αυτό είναι άνανδρο «Κύριοι» και δεν περιποιεί τιμή πρώτα σε σας αλλά και στο χωριό μας.

Αν δεν τα αγαπάτε τουλάχιστο μην τα βασανίζετε και μην τα θανατώνετε. Αν σας ενοχλούν ενημερώστε τους ιδιοκτήτες τους ή τις αρχές. Δεν τολμά άνθρωπος να φέρει το ζωντανό του στο χωριό γνωρίζοντας τις άθλιες πρακτικές σας..

Είναι καιρός νομίζω να επιβληθούν πρόστιμα Αντώνης Σάρρου στους δράστες γιατί φαίνεται ότι μόνο αν ενοχληθεί η τσέπη των χωριανών μπορεί κάτι επιτέλους να γίνει…… Ντροπή σας για τη σκληρότητα και άκαρδη συμπεριφορά, τίποτα άλλο δεν αρμόζει στη περίπτωση σας.»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here