Ανακοίνωση Κοινοτικού Συμβουλίου Κορμακίτη – Επίλυση σοβαρού προβλήματος για υδροδότηση Κορμακίτη

0
658

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη σε συνεργασία με την Τοπική Αρχή χειρίστηκε με άμεσο τρόπο το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την υδροδότηση στον Κορμακίτη, μετά την σοβαρή βλάβη λόγω φθοράς στην τουρπίνα και στις διασωληνώσεις που αντλούν το νερό από την πηγή που τροφοδοτεί το χωριό μας.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο και η Τοπική Αρχή Κορμακίτη επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον Εκπρόσωπο της Μαρωνιτικής Κοινότητας για την ανταπόκριση στο κάλεσμα μας και στην άμεση προώθηση και επίλυση του θέματος. Σε χρόνο ρεκόρ, με την στήριξη του Εκπροσώπου, εξασφαλίσαμε καινούργια τουρπίνα αξίας μερικών χιλιάδων ευρώ η οποία εγκαταστάθηκε χθες με επιτυχία στην πηγή επιλύοντας το σοβαρό προβλημα της απρόσκοπτης υδροδότησης του Κορμακίτη για τα επόμενα χρόνια. Το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με την Τοπική Αρχή συνεχίζουν ασταμάτητα και με επιτυχία τις προσπάθειες για ανανέωση και αναβάθμιση των υποδομών του χωριού μας.

Μετά την απομάκρυνση των επικίνδυνων πασάλων στην πλατέα, την σταθεροποίηση της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος και τα αντιπλημμυρικά έργα, σειρά τώρα παίρνει το Παιδικό Πάρκο το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα, όπως και οι γηπεδικές εγκαταστάσεις του χωριού μας οι οποίες θα ξεκινήσουν το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Παράλληλα και πάλι με την στήριξη του Εκπροσώπου μας ξεκίνησε τη βδομάδα που πέρασε τη λειτουργία του το Κέντρο Ευημερίας Κορμακίτη υπό τις Φραγκισκανές Αδελφές στο κτήριο του Νηπιαγωγείου. Στόχος του Κέντρου η υγιής ενασχόληση των ηλικιωμένων μας που ζουν μόνιμα στο χωριό. Προχωρούμε σταθερά και αλλάζουμε τον Κορμακίτη με έργα και υποδομές που δυστυχώς στερήθηκε για δεκαετίες. Ήταν καιρός.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here