Υπενθύμιση – Μαίρη Κατσιολούδη – Υποψήφια Γυναίκα της χρονιάς στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνικής Προσφοράς

0
853

Υπενθύμιση

Η ψηφοφορία είναι μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2019.

Σας καλούμε να στηρίξετε με την ψήφο σας αυτή την προσπάθεια και να δώσουμε νόημα και αγάπη στην ζωή ανθρώπων πολύ επιβαρυμένων.
https://www.facebook.com/seana1990/videos/302614297061684/UzpfSTY5MzM0MTU2OTpWSzoyMDQxNDUxODcyNjA0Nzc4/

Στα Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2018, η δική μας Μαίρη Κατσιολούδη είναι υποψήφια Γυναίκα της χρονιάς στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά. Ένας θεσμός που για 14 χρόνια αναδεικνύει, τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου. Η Μαρωνιτική κοινότητα καλείται να στηρίξει τον δικό της άνθρωπο ψηφίζοντας το αργότερο μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2019.

Ποια είναι η Μαίρη Κατσιολούδη;
Εκπαιδευτικός, φιλόλογος γαλλικών και νοσηλεύτρια, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορμακίτη και είναι η 2η από 12 αδέλφια, τα 4 με εγκεφαλική σπαστική παράλυση. Η ύπαρξή τους χάραξε την πορεία της ζωής της. Πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Συνδέσμου Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία και εργάζεται για τη σωστή λειτουργία των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Φαβιέρου, Στρόβολου και Ελεούσα του Κύκκου, που φέρουν ανεξίτηλη τη σφραγίδα της ποιότητας, της αφοσίωσης, της στοργής και της αποδοχής.
Σεπτέμβριος 2017 – Αύγουστος 2018

Ένα όραμα ζωής έγινε πραγματικότητα με τη δημιουργία του Πρότυπου Θεραπευτικού Κέντρου Μιχάλης Κατσιολούδης για άτομα με εγκεφαλική σπαστική παράλυση, στη μνήμη του αδελφού της. Κατάφερε ακόμη να μεταφέρει σε συνεργάτες και συναδέλφους της την έννοια της προσφοράς διασφαλίζοντας τη συνέχιση του έργου της δίνοντας νόημα και περιεχόμενο στη ζωή ανθρώπων πολύ επιβαρυμένων.

Η ψηφοφορία λοιπόν συνεχίζεται μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2019. Στον πιο κάτω σύνδεσμο:
1. Επιλέξτε στην κατηγορία ΟΠΑΠ κοινωνική προσφορά την Μαίρη Κατσιολούδη.
2. Ακολούθως επιλέξτε ψηφίστε τώρα και συμπληρώστε τα στοιχεία σας.
3. Απαντήστε στην ερώτηση για τα 14 χρόνια του θεσμού Madame Figaro γυναίκες της χρονιάς.
4. Επιλέξτε ψηφίστε τώρα και θα λάβετε κωδικό επιβεβαίωσης στο κινητό σας τον οποίο και πρέπει να συμπληρώσετε και να επιλέξετε πάλι ψηφίστε τώρα. Τέλος, θα σας εμφανίσει το εξής μήνυμα: «Σας ευχαριστούμε για τη ψήφο σας».

Πατήστε στον εξής σύνδεσμο για να ψηφίσετε: https://madamefigaro2018.ilovestyle.com/
https://madamefigaro2018.ilovestyle.com/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here