ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ

0
989

Το Δ.Σ ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη καθώς και την διευθύντρια του οργανισμού Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους για την έγκριση του αιτήματος του Σωματείου μας ημερομηνίας 21 Φεβρουαρίου 2017 για επιδιόρθωση του γηπέδου στο Κορμακίτη.

Το σχετικό κονδύλι των €195,000 έχει ήδη κατατεθεί σε ειδικό λογαριασμό που άνοιξε η Αρχιεπισκοπή Μαρωνιτών Κύπρου. Τη διαχείριση του λογαριασμού θα αναλάβει ειδική επιτροπή από αντιπροσώπους του Σωματείου μας, της Εκκλησίας, του Εκπροσώπου και του Κοινοτικού Συμβουλίου υπό την προεδρία του εκπροσώπου του ΕΤΕΚ κυρίου Πλάτωνα Στυλιανού.

Θέλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε επίσης τους θεσμούς της κοινότητας μας όπως και τους διαφόρους παράγοντες για την συμβολή τους στην επιτυχή κατάληξη της αίτησης μας.

Παράλληλα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι εγκρίθηκε και δεύτερο αίτημα μας, ίδιας ημερομηνίας, για παραχώρηση €20.000 για επιδιόρθωση της αίθουσας εκδηλώσεων του Σωματείου μας στην Πύλη Πάφου στη Λευκωσία. Το ποσό έχει ήδη κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό του Σωματείου. Και πάλι ευχαριστούμε δημόσια τον ΚΟΑ για την στήριξη του προς τα προσφυγικά Σωματεία και ιδιαίτερα το Σωματείο μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Επίτροπο Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα κ. Φώτη Φωτίου για την συνεχή υποστήριξη και βοήθεια του στην επίλυση θεμάτων που αφορούν το Σωματείο μας.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here