www.Kormakitis.net/portal 20 χρόνια προσφοράς …

0
332
DCIM100MEDIADJI_0010.JPG

Το Kormakitis.net/portal κλείνει τα 20 του χρόνια που υπάρχει ως ιστοσελίδα. 20 χρόνια προσπαθεί να ενημερώνει , όσο μπορεί βεβαίως, αμερόληπτά, τους κατοίκους του Κορμακίτη, τους Μαρωνίτες όλους και τους αναγνώστες του για τα γεγονότα της κοινότητας μας.

Μια προσφορά που δυστυχώς από κάποιους, που θίγονται τα συμφέροντα τους, θεωρούν ότι γίνεται για προσωπικό όφελος και συμφέροντα.

Σε αυτή την εικοσαετία ακούσαμε πάρα πολλά και είδαμε πάρα πολλά. Η ιστοσελίδα αυτή υπάρχει γιατί υπάρχουν κάποια άτομα που την στηρίζουν οικονομικά αλλά και γιατί δεν υποστηρίζει κανένα αλλά ενημερώνει και προωθεί την κοινότητα.

Η προβολή της αλήθειας , η παρουσίαση της πραγματικότητας κάποιους ενοχλεί. Ζήσαμε για να ακούσουμε ότι «η αρνητική προβολή» που κάνει το Kormakitis.net για τον Κορμακίτη είναι αυτό το οποίο διώχνει τον κόσμο από το χωριό και είναι άδειο το χωριό. Ζήσαμε να ακούσουμε ότι ως διαχειριστής χρησιμοποιώ την ιστοσελίδα για προσωπική μου προβολή.

Ευτυχώς που ο κόσμος είναι κριτής και βλέπει και διαβάζει τα γραφόμενα της ιστοσελίδας καθημερινά. Ευτυχώς που καθημερινά δημοσιεύουμε όλα τα έργα που γίνονται στον Κορμακίτη και ευτυχώς που δημοσιεύουμε φωτογραφίες από όλες σχεδόν τις εκδηλώσεις που γίνονται στην κοινότητα. Ευτυχώς που κάθε εβδομάδα δημοσιεύουμε φωτογραφίες από τις ομορφιές του τόπου μας και γνωρίζει ο κόσμος τα χωριά μας…. Ευτυχώς που καθημερινά ξυπνώ από τις 6:45 το πρωί, όπου και αν είμαι, γιορτές, αργίες, εξωτερικό, Κορμακίτη και ξεκινώ τη Θεία Λειτουργία για να παρακολουθήσουν οι ηλικιωμένοι μας και όχι μόνο.

Και όλα αυτά κύριοι αφιλοκερδώς. Αλλά κάποιους δεν αρέσει η αλήθεια και η πραγματικότητα.

Ως ιστοσελίδα δεν έχουμε γράψει ακόμα όλες τις αλήθειες και τις πραγματικότητες… Όμως θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε, να ενημερώνουμε και να προβάλουμε και τα θετικά αλλά και τα αρνητικά, θα συνεχίζουμε να γράφουμε αμερόληπτα έστω και αν «έχουμε προσωπικά συμφέροντα» , έστω και αν «διώχνουμε τους κατοίκους του Κορμακίτη» από το χωριό μας…. Γιατί αγαπούμε τον Κορμακίτη , αγαπούμε την Μαρωνιά αγαπούμε την κοινότητα μας…

Γνωρίζουμε την κάθε πέτρα, το κάθε μονοπάτι, την κάθε σπιθαμή της γης μας…. Έχουμε όνειρα για τον τόπο μας…έχουμε ελπίδα…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here