Χριστουγεννιάτικη Φάτνη Κορμακίτη- Λίγα άτομα αρκετή δουλειά

0
725

Παρά τις ανακοινώσεις από τις αδελφές καλογριές του Κορμακίτη ελάχιστα άτομα , παραβρέθηκαν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου για την ετοιμασία και το στόλισμα της φάτνης στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Κορμακίτη.

Αν και αρχικά η ανακοίνωση ήταν και για Σάββατο και για Κυριακή τελικά οι καλογριές μπόρεσαν μόνο Κυριακή λόγω άλλων δυσκολιών το Σάββατο. Όμως την Κυριακή ,μερικές άτομα βοήθησαν τις καλογριές εκεί που χρειάστηκαν βοήθεια.

Οι ίδιες οι καλογριές αγόγγυστα και με υπομονή κατάφεραν να στολίσουν την φάτνη και έφτιαξαν μια εντελώς διαφορετική φάτνη φέτος με διαφορετική όψη αλλά πάλι το ίδιο μαγευτική και όμορφη όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Καλό είναι να την βλέπουμε και να την χαιρόμαστε όλοι, να περιμένουμε μέσα από μια απλή φάτνη , λιτή με τόσα μηνύματα , αγάπη και στοργή να μεταλαμπαδεύονται μηνύματα αγάπης και ενότητας. Μηνύματα που πρέπει να πάνε για όλους τους κατοίκους του Κορμακίτη.

Η παρουσία ελάχιστων ατόμων δεν απογοήτευσε τις καλογριές και ούτε αυτούς που παρευρέθηκαν. Η φάτνη έγινε και φέτος. Ευθύνη όλων μας και ευθύνη και της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του χωριού μας ο στολισμός της φάτνης αυτής. Έστω και αν ένας εκκλησιαστικός επίτροπος έχει πει ότι δεν είναι ευθύνη της επιτροπής η ετοιμασία της φάτνης. Έχει δίκαιο, δεν είναι ευθύνη της Εκκλησιαστικής επιτροπής, είναι ευθύνη όλων μας .

Για φωτογραφίες από το στολισμό της φάτνης κάντε κλικ ΕΔΩ

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here