Προτελευταία αγωνιστική πρώτου γύρου για τον Κορμακίτη

0
320

Με τον προτελευταίο στην βαθμολογία Ορφέα αγωνίζεται ο Κορμακίτης εντός έδρας

Εκτός έδρας ο Κέδρος με το Κ.Ν. Τσερίου

Συνεχίζεται το ερχόμενο Σάββατο 1 Δεκεμβρίου η 12η αγωνιστική της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ και η προτελευταία του πρώτου γύρου. Ο Κορμακίτης αντιμετωπίζει στην έδρα του ( προσωρινή έδρα ) το γήπεδο της ΔΟΞΑΣ Παλαιομετόχου τον πρωτελευταίο στην βαθμολογία ΟΡΦΕΑ Λευκωσίας. Ο Αγώνας θα είναι ώρα 2:30 μ.μ.

Μετά την νίκη του Κορμακίτη επί της ΑΕΚ Κοράκου ανέβηκε στην 9η θέση με 14 βαθμούς. Ο Ορφέας βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 7 βαθμούς έχοντας μία νίκη και 4 ισοπαλίες. Η μοναδική του νίκη ήταν επί του Λεβαδειακού που δεν αγωνίζεται.

Στόχος του Κορμακίτη είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη και να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση. Δεδομένο ότι ο τελευταίος αγώνας είναι με το Λεβαδειακό που δεν αγωνίζεται στόχος του Κορμακίτη είναι να ανεβεί στους 20 βαθμούς με το τέλος του πρώτου γύρου.

Ο ΚΕΔΡΟΣ την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι με το ΘΟΪ Καπέδων έφερε ισοπαλία 4-4.Βρίσκεται τώρα στην 5η θέση με 13 βαθμούς, τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή. Την ερχόμενη Κυριακή αγωνίζεται με το Κ.Ν. Τσερίου F.C στο Λεβέντειο στάδιο Δευτεράς. Ο αγώνας από ώρα 2:30 μ.μ. που ήταν προγραμματισμένος θα γίνει ώρα 11:30 π.μ.

Ευχόμαστε στις ομάδες μας κάθε επιτυχία και με τις νίκες

Η ιστοσελίδα της ΚΟΠ αναφέρει τα παρακάτω για την 12η αγωνιστική:
“ Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή οδηγούν σταθερά την κούρσα.

Ο Ηρακλής Γερολάκκου συνεχίζει να οδηγεί σταθερά την κούρσα του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ Alexander College.

Μετά από έντεκα αγωνιστικές ο Ηρακλής με τη σταθερή του πορεία από τις αρχές του περασμένου μήνα, έφτασε στους 27 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Εληά Λυθροδόντα που έφτασε στις έξι συνεχόμενες νίκες.

Ο νεοφώτιστος ΑΠΟΝΑ Αναγυιάς επέστρεψε στις νίκες (3-0 το Φοίνικα) και έφτασε στους 22 βαθμούς.

Η ΑΕΝ ξεπέρασε βαθμολογικά την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς μετά την ήττα της στο ντέρμπι από την Εληά Λυθροδόντα.

Στην επόμενη αγωνιστική θα έχουμε τα ντέρμπι ΑΠΟΝΑ – Εληά Λυθροδόντα και ΑΕΝ – Ηρακλής Γερολάκκου.

Η Δόξα Παλαιομετόχου πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της (2-1 το Ροτσίδη) και έφτασε στους 19 βαθμούς την ΑΠΕΠ.

Την καλύτερη επιθετική γραμμή (23 τέρματα) διαθέτει ο πρωτοπόρος Ηρακλής και την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό έξι τέρματα η ΑΕΝ.

Χωρίς ισοπαλία συνεχίζουν Ηρακλής και Εληά, ενώ τις περισσότερες ισοπαλίες (5) έφεραν Κορμακίτης και Φοίνικας.

Την κούρσα των σκόρερ οδηγεί ο Δημήτρης Ανδρέου (ΑΠΟΝΑ) με εννέα τέρματα και ακολουθεί με επτά τέρματα ο Φρίξος Καραολή (Ηρακλής).”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here