Δήλωση Εκπροσώπου Μαρωνιτών σχετικά με το θέμα τιτλοποίησης του Δημοτικού Σχολείου Άγιος Μάρωνας

0
522

Σημαντική συνάντηση χθες βράδυ στη Βουλή με αποκλειστικό θέμα την προοπτική τιτλοποίησης του Δημοτικού Σχολείου Άγιος Μάρωνας.

Παρόντες στη συνάντηση ο νυν Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Βαλεντίνος Κουμέττου και το νυν μέλος Τζόζεφ Φραγκούδης, καθώς και ο πρώην Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Αιμίλιος Ταννούσης και το πρώην μέλος Αντώνης Βιολάρης.

Έγινε μια σε βάθος ανάλυση του θέματος με αξιολόγηση όλων των ανοικτών ζητημάτων που αφορούν στο θέμα της τιτλοποίησης. Διαπιστώθηκε η ύπαρξη σοβαρών εμποδίων που χρήζουν άμεσης και μεθοδικής αντιμετώπισης. Καταλήξαμε στα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν και συμφωνήσαμε στις πρωτοβουλίες που άμεσα πρέπει να αναληφθούν.

Από την πλευρά μου χαιρετίζω το πνεύμα συνεργασίας που επικράτησε στη συνάντηση και πραγματικά νιώθω γοητευμένος από το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επιδείχθηκε από τους νυν και πρώην ιθύνοντες. Θέλω να ευχαριστήσω ειδικά τον κ. Αντώνη Βιολάρη για τις επίπονες προσπάθειες του, όπως επίσης και τον Τζόζεφ Φραγκούδη για τη συνεχή παρακολούθηση του πολύ σοβαρού αυτού θέματος. Να ενημερώσω τα μέλη της Κοινότητας ότι το Δημοτικό μας Σχολείο, γη και κτιριακές εγκαταστάσεις, λόγω πολλών δυσκολιών, δεν κατέστη δυνατό να τιτλοποιηθεί στη Σχολική Εφορεία Μαρωνιτών παρά το γεγονός ότι παρήλθαν δεκαέξι χρόνια από την ολοκλήρωση του.

Εμείς έχουμε θέσει ως βασικό μας στόχο την υπερπήδηση όλων των εμποδίων, την προώθηση του θέματος και την τιτλοποίηση του Σχολείου στο όνομα της Σχολικής Εφορείας Μαρωνιτών το συντομότερο δυνατό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here