11η αγωνιστική Επίλεκτης ΣΤΟΚ για ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ- 7η αγωνιστική Επίλεκτης ΕΠΟΠΛ για ΚΕΔΡΟ

0
586

Διεξάγεται το ερχόμενο Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 η 11η αγωνιστική της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ. Δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του 1ου γύρου ο Κορμακίτης βρίσκεται στην 10η θέση με 11 βαθμούς.

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου αγωνίζεται με την ΑΕΚ Κοράκου στο Κοινοτικό στάδιο Κοράκου στην Μόρφου και ώρα 2:30 μ.μ. Η ΑΕΚ Κοράκου βρίσκεται στην 12η θέση με 8 βαθμούς και έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Σημείωσε 13 τέρματα και δέχθηκε 15.

Για τον Κορμακίτη αυτός ο αγώνας είναι μονόδρομος. Η νίκη επιβάλλεται για να μπορέσει ο Κορμακίτης να αυξήσει την διάφορά από τις χαμηλές θέσεις. Οι δύο αγώνες που έχουν μείνει για την ολοκλήρωση του 1ου γύρου είναι με τον ΟΡΦΕΑ Λευκωσίας που βρίσκεται στην 13η θέση και τον Λεβαδειακό που δεν αγωνίζεται. Ελπίζουμε οι ποδοσφαιριστές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πάρουν την πρώτη τους νίκη εκτός έδρας .

Ο ΚΕΔΡΟΣ την ερχόμενη Κυριακή 25 Νοεμβρίου, μέσα στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της επίλεκτης κατηγορίας της ΕΠΟΠΛ αντιμετωπίζει στην έδρα του τον πρώτο στη βαθμολογία ΘΟΪ Καπέδων και ώρα 2:30 μ.μ. Στόχος η νίκη για να μπορέσει να βρεθεί κοντά στους πρωτοπόρους. Δύσκολος αγώνας και ένα παραδοσιακό ντέρμπι της ΕΠΟΠΛ.

Να αναφέρουμε ότι ο αναβληθέντας αγώνας της περασμένης Κυριακής διεξήχθη την Τρίτη 20 Νοεμβρίου όπου ο ΚΕΔΡΟΣ νίκησε το Δικέφαλο Χάρτζιας με 7-1.

Ευχόμαστε και στις δύο μας ομάδες να νικήσουν και να βελτιώσουν την θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας τους.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here