7η αγωνιστική για Κορμακίτη-3η για ΚΕΔΡΟ-Στόχος η επιστροφή στις νίκες

0
658

Εκτός κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ βρέθηκε ο Κορμακίτης μετά τη χθεσινή του ήττα με 2-0 από την ΠΕΓΕΙΑ 2014.

Ο χθεσινός αγώνας ήταν μέσα στα πλαίσια της πρώτης φάσης. Η ΠΕΓΕΙΑ σημείωσε το πρώτο της τέρμα στο 4 λεπτό του Α ημιχρόνου και το 2-0 στο τέταρτο λεπτό του Β ημιχρόνου. Η ομάδα μας αγωνίστηκε με νεαρούς ποδοσφαιριστές και με ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Αν και έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές του Κορμακίτη ωραίο ποδόσφαιρο εντούτοις δεν κατάφεραν να σημειώσουν τέρμα και δέχθηκαν δύο πολλά γρήγορα τέρματα και εύκολα .

Η ομάδα δυστυχώς έχει αρκετούς τραυματισμούς από βασικούς ποδοσφαιριστές και αυτό προβληματίζει την τεχνική ηγεσία αλλά και το συμβούλιο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του κυπέλλου είναι :
Εληά Λυθροδόντα – Κούρρης Ερήμης…1-3
Ομόνοια Ψευδά – Ελπίδα Αστρομερίτη…6-0
ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας – Δόξα Παλαιομετόχου…1-0
Ορφέας Λευκωσίας – Αχυρώνας Λιοπετρίου…1-2
Ο Κορμακίτης – Πέγεια 2014….0-2
Ολυμπιάδα Λυμπιών – ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου…2-1

Το ερχόμενο Σαββάτο διεξάγεται η 7η αγωνιστική της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ. Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο 27 Οκτωβρίου και ώρα 3:30 εκτός έδρας , τον ΑΤΛΑ Αγλαντζιάς. Ο αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό στάδιο Αγλαντζιάς. Ο ΑΤΛΑΣ Αγλαντζιάς βρίσκεται στην 8η θέση με δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Έχει 7 βαθμούς σημείωσε 7 τέρματα και δέχθηκε 6 τέρματα. Ο Κορμακίτης βρίσκεται στην 9η θέση με 7 βαθμούς, έχοντας μία νίκη, 5 ισοπαλίες και μία ήττα. Σημείωσε 6 τέρματα και δέχθηκε 5 τέρματα. Στόχος του Κορμακίτη παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών είναι να επανέλθει στις νίκες και να βελτιώσει την θέση του στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο ΚΕΔΡΟΣ Αγ. Μαρίνας Σκυλλούρας που αγωνίζεται στην επίλεκτη κατηγορία της ΕΠΟΠΛ αγωνίζεται στην προσωρινή του έδρα την Κυριακή 28 Οκτωβρίου και ώρα 2:30 μ.μ. Αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου. Ένας δύσκολος αγώνας για τον ΚΕΔΡΟ που στόχο έχει την νίκη και να επανέλθει στις νίκες μετά την ήττα του από τον ΕΥΑΓΟΡΑ.

Ευχόμαστε και στις δύο μας ομάδες να επανέλθουν στις νίκες. Καλή επιτυχία.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here