Μετακίνηση πασσάλων τελική ευθεία- Πληρωμή φόρων

0
792

Στην τελική ευθεία έχουν φθάσει οι εργασίες της μετακίνησης των πασσάλων από την κεντρική πλατεία. «Η Αρχή Ηλεκτρισμού» έχει τοποθετήσει όλα τα μηχανήματα εντός του υποσταθμού της που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία και έχει μεταφέρει υπόγεια τα καλώδια της στα τέσσερα σημεία. Πρώτο σημείο είναι προς το Δημοτικό Σχολείο όπου θα ενωθεί η κεντρική γραμμή, δεύτερο σημείο πίσω από το σύλλογο εκεί που βρίσκεται η γεννήτρια της εκκλησίας, τρίτο σημείο στην είσοδο του μοναστηριού και τέταρτο σημείο απέναντι από το καφεστιατόριο του Ναννή.

Αυτή την εβδομάδα θα ενώσουν όλα τα σύρματα πάνω στους τέσσερις πασσάλους και μετά όταν δοθεί ρεύμα από αυτούς τους πασσάλους θα φύγουν όλοι οι πάσσαλοι και τα σύρματα που βρίσκονται στην κεντρική πλατεία.

Η εργασία αυτή αναμένεται να τελειώσει μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου. Μια εργασία που γίνεται σε συνεργασία της Τοπικής Αρχής Κορμακίτη μαζί με το Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη και τον Εκπρόσωπό Μαρωνιτών.

Αυτή την εβδομάδα σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας η Τοπική Αρχή θα προχωρήσει στην δημιουργία καναλιού για μάζεμα των νερών της βροχής στο σημείο που βρίσκεται το σπίτι του Κεκκή μέχρι απέναντι στην πλατεία. Στόχος να μαζεύονται όλα τα νερά της βροχής που έρχονται από τη πάνω γειτονιά. Όταν βρέχει ο κεντρικός δρόμος λόγω των νερών είναι αδιάβατος.

Φόροι: Η Τοπική Αρχή Κορμακίτη ανακοινώνει ότι θα εισπράττει τους φόρους για το «Δημαρχείο Λαπήθου» καθαριότητας και σκουπιδιών και δεν χρειάζονται οι κάτοικοι του Κορμακίτη να μεταβαίνουν στην Λάπηθο για να τους πληρώσουν. Παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες σπιτιών στον Κορμακίτη όπως ξοφλήσουν έγκαιρα τους φόρους τους. Η Τοπική Αρχή θα εισπράττει τους φόρους μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια οι κάτοικοι πρέπει να μεταβούν στην Λάπηθο για να πληρώσουν.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here