Αήττητος ο Κορμακίτης μετά την 3η αγωνιστική με 5 βαθμούς

0
749

Μετά την Τρίτη αγωνιστική της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ, ο Κορμακίτης μαζί με ακόμα 3 ομάδες είναι αήττητες. Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ εκτός έδρας έφερε λευκή ισοπαλία με την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς.

Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με τον Κορμακίτη να έχει περισσότερες τελικές προσπάθειες με ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με το συνήθης ύποπτο τον Βασίλη Μιχαηλίδη.

Στο παιχνίδι όποια ομάδα κατάφερνε να σκοράρει θα έπαιρνε και την νίκη. Και οι δύο ομα΄δες μπήκαν δυνατά στον αγώνα αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ο αγώνας πήρε γρήγορο ρυθμό με εναλλαγή των φάσεων στις δύο εστίες.

Τον Κορμακίτη, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, κράτησε στον αγώνα ο τερματοφύλακας του , Τζιόζεφ Βραχίμης, ο οποίος κατάφερε να αποσιωπήσει τον κίνδυνο μετά από μια εκπληκτική απόκρουση σε τετ α τετ.

Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ ξεκίνησε με μια αλλαγή στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με τον Ηρακλή. Στην θέση του Ευθύμιου Καραπατέα που είναι τραυματίας πήρε ο Αντρέας Πλατής.

Η πρώτη αλλαγή του Κορμακίτη, ήταν αναγκαστική. Βγήκε ο τραυματίας Αρμάντος Κατσιολούδης και τη θέση του πήρε ο Μάριος Παρπέρης του Ιωάννη. Στη δεύτερη αλλαγή , στη θέση του Ανδρέα Πλατή μπήκε ο άλλος Μάριος Παρπέρης, ενώ στην Τρίτη αλλαγή βγήκε ο Ηρακλής Φενερίδης και μπήκε ο Χάρης Ερωτοκρίτου.

Για τον Κορμακίτη αγωνίστηκαν οι : Τζιόζεφ Βραχίμης, Στέφανος Χάρη, Ηρακλής Φενεριδης, Αντώνης Ιτσκάρας, Ανδρέας Γεωργίου, Αρμάντος Κατσιολούδης, Φραγκίσκος Φραγκίσκου, Ανδρέας Πλατής, Βασίθλης Μιχαηλίδης, Αβράμης Βασιλέας.

Να αναφέρουμε ότι 50 φίλαθλοι του Κορμακίτη ακολούθησαν την ομάδα της Κυπερούντα. Ο συνολικός αριθμός των φιλάθλων ήταν περίπου 200 άτομα. Η ομάδα του Κορμακίτη πήρε τα συγχαρητήρια των αντιπάλων για το καλό σύνολο που δημιούργησε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της 3ης αγωνιστικής  είναι:
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑΣ, ΛΕΜΕΣΟΣ : ΑΠΕΠ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ – Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ 0-0
ΛΕΒΕΝΤΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑΣ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ :ΑΠΟΝΑ ΑΝΑΓΥΙΩΝ – ΡΟΤΣΙΔΗΣ ΜΑΜΜΑΡΙ 3-0
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ΑΤΛΑΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 3-1
ΣΤΑΔΙΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΧΕΡΙΤΟΥ, ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: ΑΕΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΡΥΣΟΥΛΩΝ ΑΧΕΡΙΤΟΥ -ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ 1-0
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΡΑΚΟΥ, ΜΟΡΦΟΥ: ΑΕΚ ΚΟΡΑΚΟΥ – ΔΟΞΑ ΠΑΛΑΙΟΜΕΤΟΧΟΥ 0-1
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ,ΛΑΡΝΑΚΑ: ΛΕΙΒΑΔΙΑΚΟΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ – ΕΛΗΑ ΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑ 0-3
ΣΤΑΔΙΟ “ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ”, ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΡΟΛΑΚΚΟΥ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ ΜΑΡΙΝΑΣ
ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ 3-2

Μετά την Τρίτη αγωνιστική ο Κορμακίτης βρίσκεται στην Πέμπτη θέση με 5 βαθμούς

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here