Ανοίγει η πλατεία του Κορμακίτη από σήμερα

0
2016

Σύμφωνα με πληροφόρηση που είχαμε σήμερα το πρωί (28/9/2018) από τον επικεφαλής της Τοπικής Αρχής Κορμακίτη, κύριο Αντωνάκη Αυγουστίνου Σάρρου, οι εργασίες στην πλατεία του χωριού για την μετακίνηση των πασσάλων θα ολοκληρωθούν σήμερα.

Συγκεκριμένα τις δύο τελευταίες μέρες, Πέμπτη και Παρασκευή, όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο μας άρθρο, βρίσκονταν στον χώρο, στην πλατεία του χωριού, το «Δημαρχείο», η «Αρχή Ηλεκτρισμού» και η «Αρχή Τηλεπικοινωνιών» και με συντονισμένες ενέργειες , έχουν ανοίξει όλα τα αυλάκια, τα καθάρισαν, έβαλαν ειδικό χώμα στην βάση και ότι χρειάζονταν και τοποθέτησαν και τα καλώδια τόσο της ηλεκτρικής όσο και των τηλεπικοινωνιών.

Οι εργασίες αυτές της τοποθέτησης των καλωδίων θα ολοκληρωθούν σήμερα και όλα τα αυλάκια θα κλείσουν και έτσι θα δοθεί στην κυκλοφορία ξανά η πλατεία.

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθούν και τα μηχανήματα στο σπιτάκι της ηλεκτρικής και θα ενωθεί τα νέα ρεύματα υπογείως. Μετά από αυτά θα φύγουν όλα τα σύρματα και οι πάσσαλοι από το κέντρο του χωριού. Αναμένεται σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here