Επανεγκατάσταση , αλήθειες , ψέματα και πραγματικότητες…

0
1265

Μέρος της ομιλίας του εκπροσώπου στις 20 Σεπτεμβρίου και των ερωτήσεων ήταν για την επανεγκατάσταση στα χωριά μας και για τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις ψευδείς δηλώσεις αρκετών επανεγκατεσταθέντων στα χωριά μας.

Τα σημεία που τονίστηκαν ήταν ότι κάποιοι εγκρίθηκαν αλλά δεν μένουν στα χωριά μας με αποτέλεσμα το πρόγραμμα επανεγκατάστασης να σταματήσει λόγω καταγγελιών από διαφόρους.

Το ποιοι επανεγκατεσταθέντες μένουν ή όχι όλοι το γνωρίζουν αλλά οι καταγγελίες δεν λένε όλες τις αλήθειες.

Πληροφορίες που έχουν φθάσει στην ιστοσελίδα μας σχετικά με το θέμα αυτό είναι ότι κάποιοι κοινοτικοί σύμβουλοι από Κοινοτικά συμβούλια είναι στις λίστες των επανεγκατεσταθέντων εδώ και δύο χρόνια όπως και όλους τους άλλους επανεγκατεσταθέντες που δεν μένουν στα χωριά μας.

Δυστυχώς λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορούμε ούτε να έχουμε τις λίστες των επανεγκατεσταθέντων αλλά ούτε και να δώσουμε τα ονόματα όσων δεν μένουν στα χωριά μας.

Αναμένουμε ότι σύντομα τα Κοινοτικά μας συμβούλια αλλά και ο επίτροπος Προεδρίας για ανθρωπιστικά θέματα και ο Εκπρόσωπος μας να ανακοινώσουν τα μέτρα για την επανεγκατάσταση στα χωριά μας και ιδιαίτερα νεαρών οικογενειών και να ξεκινήσουν ξανά να εγκρίνουν νέους επανεγκατεσταθέντες αλλά και να διαγράψουν παλιούς που δεν μένουν. Το μόνο ελαφρυντικό για όλα αυτά είναι τα θέματα υγείας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here