Πέραν των 250 Μαρωνιτών στον Άγιο Αντώνιο της Κυθραίας

0
830

Ανακοίνωση της Εκκλησιαστικής Επιτροπής των Αρχαίων Μαρωνίτικων Εκκλησιών.

Πέραν των 250 Μαρωνιτών στον Άγιο Αντώνιο της Κυθραίας

Τα μέλη της εκκλησιαστικής Επιτροπής των Αρχαίων Μαρωνίτικων Εκκλησιών, νιώθουν την υποχρέωση να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς όλους τους Μαρωνίτες, από όλα τα χωριά μας, που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και καταστάσεις, έδωσαν μαζικά το παρών τους στο παραδοσιακό ετήσιο προσκύνημα στον Άγιο Αντώνιο της Κυθραίας . Η φετινή προσέλευση ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων 45 ετών. Επίσης μας χαροποίησε ιδιαίτερα η παρουσία αδελφών από το Λίβανο.

Προς όλους τους Μαρωνίτες που χρησιμοποίησαν ιδιωτικά μεταφορικά μέσα αλλά και στα άτομα που πήραν την πρωτοβουλία να διευθετήσουν την μεταφορά πιστών με 3 λεωφορεία , από τον Κορμακίτη, την Λεμεσό και την Λευκωσία, η Επιτροπή εκφράζει την ευγνωμοσύνη της και την ικανοποίηση της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο μας, Ιωσήφ Σουέιφ, που ηγήθηκε του προσκυνήματος, αλλά και στους δύο ιερείς μας, Αιδ. Πατέρες Joseph και Imbrahim που συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία του Αγίου Αντωνίου και στον Εσπερινό για τον Άγιο Ρωμανό, δίνοντας μας κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε τις διαχρονικές παραδόσεις των προγόνων μας.

Για να δείτε φωτογραφίες από την Θεία Λειτουργία κάντε κλικ ΕΔΩ

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here