Ευχαριστίες Κοινοτάρχη Κορμακίτη ( 26 Αυγούστου 2018)

0
2437

Πηγή : Kormakitis Community Council (Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη)

Τώρα που οι καλοκαιρινές διακοπές είναι προς το τέλος τους νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς άτομα και κάποιους παράγοντες του χωριού μας για την εθελοντική και αφιλοκερδή τους προσφορά. Ο Κορμακίτης μας επανέρχεται πιο δυνατά διότι αποφασίζει ο κόσμος του. Ο Εθελοντισμός και η Προσφορά είναι παραδοσιακά χαρίσματα της ταλαιπωρημένης μας κοινότητας τα οποία ευτυχώς παραμένουν και με κάνουν να νιώθω περήφανος. Ειδικά η φτωχολογιά και αυτοί που προέρχονται από αυτήν έδειξαν στις δύσκολες στιγμές το μεγαλείο τους!!

Ευχαριστώ λοιπόν :

1.Τον έντιμο εκπρόσωπο μας στη Βουλή Γιαννάκη Μούσα και την σύζυγο του για την διάθεση του Κτήματος Σαντούκα σε άψογη κατάσταση προς όφελος του κόσμου μας. Την συνεχή στήριξη του Βουλευτή μας προς το εκλελεγμένο Κοινοτικό Συμβούλιο. Την φιλοξενία όλων των προσκεκλημένων μου ως κοινοτάρχη στην Σαντούκα χωρίς καμία επιβάρυνση προς το συμβούλιο.

2.Τον φίλο Κύπρο Διόλα ο οποίος ανάλαβε το κυριότερο βάρος της χοροεσπερίδας χωρίς καμία αμοιβή

3.Τον φίλο Ηλία Ζωνιά ο οποίος μαζί με τον Κύπρο Διόλα μας κάλυπταν όλες τις εκδηλώσεις αφιλοκερδώς όπως πάντα. Τους ευχαριστώ επίσης για τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο στις δραστηριότητες του Φυσιολατρικού μας Ομίλου και αναμένω την επόμενη εκδήλωση τους.

4.Τον Μάριο Σιμκάσιη και τον Κύπρο Διόλα για την μελέτη που έκαναν για καθαριότητα οικοπέδων και εγκαταλελειμμένων κατοικιών εντός του χωριού. Μια αρκετά επίπονη εργασία εντελώς εθελοντική.

5.Τον φίλο Αντώνη Σκούλλο και το σύστημα προσκόπων για τις εκδηλώσεις τους υπέρ του Ιατρικού Κέντρου αλλά και την πρωτοβουλία τους για καθαριότητα των παραλιών μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και προς τους νοσοκόμους και νοσοκόμες μας που σπαταλούν ώρες αφιλοκερδώς στο Ιατρικό μας κέντρο. Μαίρη , Αβράμη, Πανίκο σας ευχαριστώ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την Αποστόλα Διόλα για την σημαντική εθελοντική προσφορά της στον τομέα αυτό αλλά και την συνολική αφιλοκερδή βοήθεια της προς τους πάσχοντες κατοίκους μας.

6.Προς τον Ιωάννη Παχίτα για την ασταμάτητη εθελοντική προσφορά του στο χωριό και τους κατοίκους του αλλά κυρίως προς την Εκκλησία μας.

7.Προς τον Αντώνη και Μαρούλλα Κουμέττου οι οποίοι για πολλά χρόνια προσφέρουν τους αποθηκευτικούς τους χώρους προς όφελος του Κοινοτικού Συμβουλίου εντελώς δωρεάν, ευχαριστώ από καρδιάς.

8.Στους λογιστές μας Κόκο Σκούλλο και Μάριο Σιμκάσιη , οι οποίοι για πολλά χρόνια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς καμιά αμοιβή. Τους αξίζει κάθε έπαινος.

9.Στον πρόεδρο της νεολαίας μας Χρίστο Κατσιολούδη για τις όμορφες δραστηριότητες των νέων μας.

10.Στον οδηγό του λεωφορείου μας Αντωνάκη Σάρρου για την μεταφορά των ξένων μας αλλά και των παιδιών μας χωρίς καμιά επιπρόσθετη αμοιβή.

11.Στους Κουμέττο Κουμέττου και Αντώνη Χατζηρούσο για την εθελοντική και συνεχή προσφορά τους υπέρ του χωριού και της εκκλησίας 12.Προς όλους όσους έδωσαν εισφορές για να καθαρίσουμε επιτέλους το χωριό μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους απόδημους μας οι οποίοι κατέκλυσαν το χωριό και ειδικά στον Νίνο Κουμέττου για την συνεχή υποστήριξη του προς τον Κορμακίτη.

13.Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τον έντιμο Υπουργό Εσωτερικών κύριο Πετρίδη και τον Έπαρχο μας κύριο Λουκά για την ευγενή τους χορηγία.

14.Ευχαριστώ τον Αντωνάκη Σάρρου και το Συμβούλιο του για την άψογη συνεργασία. Την Μαρία Σκούλλου για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρέχει.

15.Το προσωπικό του κτήματος Σαντούκα για την άψογη εξυπηρέτηση προς τους φιλοξενούμενους μας

16.Ευχαριστώ τον φίλο Ηλία Κυριάκου Ηλία, ο οποίος βοηθά και διανέμει τρόφιμα και γκάζια σε υπερήλικες εγκλωβισμένους με εθελοντική πρωτοβουλία.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here