Ανακοίνωση Αντώνη Αυγουστίνου Σάρρου , επικεφαλής της Τοπικής Αρχής Κορμακίτη

0
2593

Μετά από την ανακοίνωση του Σωματείου « Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» για τις εκδηλώσεις του χωριού κατά τις διακοπές του Αυγούστου και συγκεκριμένα για την χοροεσπερίδα θα ήθελα να αναφέρω τα πιο κάτω:

Προσωπικά κάλεσα το σωματείο του χωριού μας , μετά από αρκετές συναντήσεις να συνδιοργανώσουμε την χοροεσπερίδα και όλα να είναι από μισά τόσο στα έξοδα όσο και στα έσοδα και στις εισφορές. Στόχος μου βασικός είναι όπως επιτέλους για πρώτη φορά όλοι οι Κορματζιδκιανοί να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι. Δυστυχώς όμως η απάντηση του σωματείου ήταν αρνητική.

Συζητήσαμε μαζί με το σωματείο για το καθιερωμένο Talent Show το οποίο γίνεται κάθε χρόνο στις 14 Αυγούστου. Συμφώνησα μαζί τους να γίνει γιατί θεώρησα σωστό ότι είναι μια εκδήλωση στην οποία έρχονται οι νέοι μας και πρέπει ο θεσμός αυτός να κρατηθεί. Πληροφοριακά να αναφέρω ότι η εκδήλωση αυτή έχει ξεκινήσει από το Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη και όχι από το Σωματείο Κορμακίτης. Στη συνέχεια την ανάλαβε το σωματείο και ειδικά ο πρόεδρος του σωματείου Γιαννάκης Λαζαρής.

14 Αυγούστου θα γίνει η χοροεσπερίδα που συνδιοργανώνουν το Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη και η Τοπική Αρχή Κορμακίτη. Καλώ όλους ανεξαιρέτως τους Κορματζιδκιανούς και Μαρωνίτες όπως στηρίξουν αυτή την προσπάθεια για το καλό του Κορμακίτη. Επιτέλους ο Κορμακίτης πρέπει να ενωθεί . Όλα τα έσοδα της Χοροεσπερίδας θα χρησιμοποιηθούν για έργα μέσα στον Κορμακίτη.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους ένα καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές και θα σας περιμένουμε όλους στον Κορμακίτη

Αντωνάκης Αυγουστίνου Σάρρου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here