Γενική και καταστατική συνέλευση του Σωματείου « Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» την ερχόμενη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

0
1004

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 25 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση του Σωματείου « Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ». Παρευρέθηκαν  περίπου 30 άτομα και σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου για να γίνει η γενική συνέλευση πρέπει να παρευρίσκονται το 50% +1 από τα εγγεγραμμένα μέλη του σωματείου.

Αποφασίστηκε όπως η Γενική συνέλευση η οποία θα είναι και καταστατική γίνει ξανά την ερχόμενη Δευτέρα 30 Ιουλίου. Σύμφωνα με το καταστατικό η συνέλευση θα γίνει κανονικά όσα άτομα και αν παρευρεθούν.

Από πληροφορίες της ιστοσελίδας μας , για την διεκδίκηση θέσης στο συμβούλιο έχουν ενδιαφερθεί 16 άτομα. Υπάρχει και εισήγηση όπως το άρθρο 12 του καταστατικού τροποποιηθεί για την επανεγγραφή παλιών μελών του σωματείου. Η εισήγηση είναι όπως όσα παλιά μέλη ενδιαφέρονται να επανεγγραφούν να πληρώσουν 20 ευρώ και κανονική συνδρομή 2 ευρώ τον μήνα και να δικαιούνται στο χρόνο να ψηφίσουν.

Επίσης με την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου του σωματείου που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα θα αποφασιστούν και οι ενέργειες του σωματείου σχετικά με τις εκδηλώσεις του σωματείου στο χωριό και με την εισήγηση για κοινή χοροεσπερίδα με την τοπική αρχή στον Κορμακίτη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here