Monday, May 20, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΞεκίνησε η προετοιμασία του Ποδοσφαιρικού Κορμακίτη

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ποδοσφαιρικού Κορμακίτη

Η ποδοσφαιρική ομάδα του σωματείου « Ο Κορμακίτης» που φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ, ξεκίνησε την προετοιμασία της την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, στα βοηθητικά γήπεδα του Μακαρίου σταδίου.

Στην πρώτη προπόνηση παρευρέθηκαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, 22 άτομα, από όπου οι μισοί από αυτούς έχουν καταγωγή τον Κορμακίτη.

Η προπόνηση έγινε σε ένα ευχάριστο κλίμα, όπου ο προπονητής της ομάδας Νίκος Μαγνήτης και ο βοηθό του τόνισαν ότι η προετοιμασία έχει μεγάλη σημασία για την συνέχεια της ομάδας και πρέπει να είναι υπεύθυνοι όλοι και να υπάρχει συνέπεια.

Στην προπόνηση παρευρέθηκε σύσσωμη και όλη η ποδοσφαιρική επιτροπή του σωματείου που ανάλαβε αποκλειστικά το βαρύ φορτίο του ποδοσφαιρικού.

Από την πρώτη προπόνηση το προπονητικό team μπήκε στα βαθιά και φάνηκε ο επαγγελματισμός . Στόχος της ομάδας είναι τα θετικά αποτελέσματα και η καλή πορεία της ομάδας στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές όλοι πήραν τον αθλητικό τους εξοπλισμό από την πρώτη προπόνηση.

Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας που θα είναι σχεδόν δύο μήνες, αφού το πρωτάθλημα ξεκινά στις 15 Σεπτεμβρίου , θα διεξάγονται και φιλικά .

Η ιστοσελίδα μας όπως και κάθε χρόνο θα προσπαθεί να ενημερώνει μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων της τους φιλάθλους για όλες τις εξελίξεις της ομάδας .

Καλή αρχή και καλή συνέχεια

Για φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση κάντε κλικ ΕΔΩ

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments