Σκουπιδότοπος έχει καταντήσει ο Κορμακίτης

0
2071

Όσες φωτογραφίες και εάν βγάλουμε, όσο και αν προβάλουμε τον Κορμακίτη μας , δεν μπορούμε όμως να το κρατήσουμε καθαρό ένα εμείς οι ίδιοι δεν τον κρατάμε καθαρό. Δεν μπορεί ο καθένας τα σκουπίδια του να τα πετάει σε όποιο σημείο θέας και να θέλει.

Το Κοινοτικό συμβούλιο Κορμακίτη μαζί με την τοπική αρχή εδώ και καιρό σε συνεργασία με το «Δημαρχείο Λαπήθου» έχουν τοποθετήσει σε όλες τις γειτονιές του χωριού κάλαθους για να τοποθετούν τα σκουπίδια τους. Επίσης έχει καθοριστεί και χώρος για τα μπάζα που βρίσκεται νότια του χωριού στις πετροκολύμπες , κάτω από το καινούργιο κοιμητήριο του χωριού.

Δυστυχώς παρά τις τόσες προτροπές οι κάτοικοι του Κορμακίτη συνεχίζουν να ρίχνουν τα σκουπίδια τους παντού μέσα στο χωριό χωρίς να σέβονται ούτε το περιβάλλον αλλά ούτε και την ίδια τους την υγεία.

Σε επικοινωνία μας μαζί με τον «Κοινοτάρχη» Κορμακίτη μας ανάφερε ότι τον προβληματίζει αυτή η κατάσταση στο χωριό και καλεί τους χωριανούς να σεβαστούν το χωριό τους , τους εαυτούς τους και να ρίχνουν τα σκουπίδια τους στους προκαθορισμένους χώρους.

Η καθαριότητα σημαίνει πολιτισμός, η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά… Η ομορφιά του χωριού μας εξαρτάτε από εμάς τους ίδιους

Οι φωτογραφίες πιο κάτω μιλούν από μόνες τους

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here