Δεν θα διεκδικήσει ξανά ο αναπληρωτής Κοινοτάρχης Κορμακίτη Βαλεντίνος Κουμέττου

0
1337

Πρόωρες και ανόητες θεωρεί ο Αναπληρωτής Κοινοτάρχης Κορμακίτη τις διαβουλεύσεις για τις επόμενες κοινοτικές εκλογές. Ο ίδιος δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ότι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο αναπληρωτής κοινοτάρχης Κορμακίτη Βαλεντίνος Κουμέττου δεν θα διεκδικήσει θέση για την τοπική αυτοδιοίκηση του Κορμακίτη.

Σε ευχαριστήρια επιστολή του που απέστειλε στην ιστοσελίδα μας στις 23 Δεκεμβρίου 2016, 5 μέρες μετά την εκλογή του , αναφέρει στην Τρίτη παράγραφο ότι δεν θα επαναδιεκδικήσει. Αυτή η απόφαση του ήταν και είναι οριστική και αμετάκλητη.
« Ευχαριστήρια ανακοίνωση αναπληρωτή Κοινοτάρχη Βαλεντίνου Κουμέττου

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και όσους προσήλθαν στις κάλπες και έκαναν οποιαδήποτε άλλη επιλογή. Το λέω αυτό διότι όλοι οι υποψήφιοι ήταν αξιόλογα άτομα που έθεσαν τον εαυτό τους στην κρίση του κόσμου μας για να προσφέρουν αφιλοκερδώς στο χωριό τους. Ο Κοινοτικός Σύμβουλος Κορμακίτη είναι μία αφιλοκερδής προσφορά και υπηρεσία προς την Κοινότητα.

Αξίζει κάθε έπαινος σε όλους τους υποψηφίους. Καλύτερα να μπεις στο γήπεδο να αγωνιστείς και να χάσεις παρά να είσαι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αγαπητοί φίλοι μετά το 1974 έχουν γίνει τρεις φορές εκλογές για το Κοινοτικό Συμβούλιο του χωριού μας. Και τις τρεις φορές ο υπέροχος κόσμος του Κορμακίτη μου έδωσε άνετη πρωτοσταυρία αλλά και συντριπτικά και απίστευτα ποσοστά. Αυτό με τιμά ιδιαίτερα, μου δίνει επιπρόσθετες ευθύνες αλλά και εκφράζει αναγνώριση και εκτίμηση στην προσφορά μου. Όμως γυρίζουμε σελίδα, Τοπική Αυτοδιοίκηση και εκλογικές διαδικασίες τέλος για μένα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και όλες μου τις δυνάμεις αυτή την πενταετία και το Δεκέμβριο του 2021, αν είμαι ζωντανός και καλά από το Θεό, σίγουρα ΔΕΝ θα είμαι υποψήφιος.

Συγχαίρω θερμά τον Κοινοτάρχη μας Ηλία Κατσιολούδη δίπλα στον οποίο θα συνεχίσω να εργάζομαι με τον ίδιο ανιδιοτελή ζήλο για άλλα πέντε χρόνια. Συγχαίρω ταυτόχρονα και το Γιώργο Φοραδάρη για τον αγώνα που έδωσε υπέρ του Κορμακίτη.

Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2017 σε συνθήκες ειρήνης, αγάπης, συμφιλίωσης και προσφοράς.

Βρίσκομαι στον Κορμακίτη και θα είμαι εδώ μέχρι την Πρωτοχρονιά. Κοπιάστε όλοι στο αγαπημένο μας χωριό να περάσουμε όλοι μαζί τις γιορτές.

Εννοείται ότι θα είμαι δίπλα στο φίλο Εκπρόσωπο της Μαρωνιτικής Κοινότητας στη Βουλή των Αντιπροσώπων Γιαννάκη Μούσα, συνεργάτης και υποστηρικτής του για ΠΑΝΤΑ.

Βαλεντίνος Κουμέττου
Αναπληρωτής Κοινοτάρχης Κορμακίτη»

Τον τελευταίο καιρό γίνονται συζητήσεις για συμμαχίες και ομάδες για διεκδίκηση θέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση, θέμα που είναι νωρίς ακόμα για συζήτηση και που φυσικά τον ίδιο δεν ενδιαφέρει.

Ο ίδιος ανάφερε ότι μετά το τέλος αυτού του κεφαλαίου, τον Δεκέμβρη του 2021 θα βρίσκεται πάλι στο προσκήνιο και θα μπορεί να βοηθήσει την κοινότητα του και το χωριό του και από άλλα πόστα και επάλξεις.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here