Σε πυρετό προετοιμασίας το ποδοσφαιρικό του Κορμακίτη για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά

0
2104

Του Παναγιώτη Ηλία

Την περασμένη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2018 μετά από έκτακτη συνεδρία της Εφορείας Ποδοσφαίρου του Σωματείου ο Κορμακίτης με επικεφαλής τον πρόεδρο του σωματείου κύριο Γιαννάκη Λαζαρή αποφάσισε στην πρόσληψη του κυρίου Νίκου Μαγνήτη σαν προπονητή της ομάδας και τον κύριο Νίκο Κασή σαν βοηθό και γυμναστή της ομάδας.

Ο προπονητής παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας που ήταν παρών στο πρώτο κάλεσμα για την καινούργια ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019.

Ο πρόεδρος του σωματείου αφού συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για την περσινή τους επιτυχία αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους της ομάδας που δεν είναι άλλη από την παραμονή και την διάκριση στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ.

Παρουσιάζοντας τον καινούργιο προπονητή αναφέρθηκε στην κύρια απαίτηση του καινούργιου προπονητή που δεν είναι άλλη από την διατήρηση του περσινού ρόστερ και ενίσχυση του σε νευραλγικές θέσεις που θα μπορέσουν να ανεβάσουν το ήδη υψηλό επίπεδο της ομάδας.

Στη συνέχεια ο κύριος Μαγνήτης μιλώντας στους ποδοσφαιριστές τους αποκάλυψε ότι τους είχε παρακολουθήσει αγωνιζόμενους και γνωρίζει ήδη το υφιστάμενο υλικό και για αυτό έχει ζητήσει και από την Διοίκηση του σωματείου όπως προχωρήσει άμεσα σε συμφωνία με όσους γίνεται περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές και αν είναι δυνατό με όλους.

Ήδη στην ομάδα εντάχθηκαν και ποδοσφαιριστές με καταγωγή τον Κορμακίτη οι οποίοι αγωνίζονταν με επιτυχία σε άλλες ομάδες και δέχθηκαν το κάλεσμα για ενίσχυση της ομάδας του χωριού τους στην ανοδική της πορεία.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου 2018 και ήδη η εφορία ποδοσφαίρου βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων για γήπεδο το οποίο θα φιλοξενήσει την προετοιμασία της ομάδας αλλά και γήπεδο για τους επίσημους αγώνες.

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται και διαβουλεύσεις με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα και αναμένεται εντός ή και ίσως την ερχόμενη εβδομάδα να ανακοινωθούν οι αποκτήσεις των ποδοσφαιριστών. Από έγκυρες πληροφορίες μας, έχουν ήδη συμφωνήσει ποδοσφαιριστές με καταγωγή από το Κορμακίτη αλλά και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην Επίλεκτη κατηγορία που τα ονόματα τους θα κάνουν αίσθηση.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here