Το σωματείο « Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» στους εορτασμούς του κατακλυσμού της επαρχίας Κερύνειας

0
1070

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα του Κατακλυσμού 28 Μαΐου 2018, το απόγευμα , στο θεατράκι Ονήσιλος Αγίου Τύχωνα στην Λεμεσό, η καθιερωμένη εκδήλωση του κατακλυσμού της επαρχίας Κερύνειας που διοργάνωσε ο Ναυτικός όμιλος Κερύνειας και οι Δήμοι Καραβάς, Λαπήθου και Κερύνειας. Σε αυτή την εκδήλωση παρευρέθηκε και το σωματείο Ο Κορμακίτης με τον Γιαννάκη Πέτρου.

Πιο κάτω το άρθρο που ανέβασε για την σχετική εκδήλωση ο Χρυσόστομος Γεμεττάς στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης

« Του Κατακλυσμού,

Ελάχιστοι Κερυνειώτες ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση των τριών κατεχόμενων δήμων της επαρχίας μας – Κερύνειας, Λαπήθου και Καραβά – της Ένωσης Κοινοτήτων Κερύνειας και του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας. Άδειες οι κερκίδες στο θεατράκι του Αγίου Τύχωνα δίπλα από το Ιστιοπλοϊκό κέντρο του ΚΟΑ στη Λεμεσό.

Λιγοστοί και οι αθλητές του ΝΟΚ που έλαβαν μέρος στα θαλάσσια αγωνίσματα.

Εμείς οι βιωματικοί Κερυνειώτες αναπολούμε με νοσταλγία τις λαμπρές αντίστοιχες εκδηλώσεις, που λάμβαναν χώραν προεισβολικά, στο λιμάνι της όμορφης νύμφης του Κηφέα και στο γραφικό λιμανούδι της Λάμπουσας στον θαλασσομύρωτο Καραβά. Χιλιάδες τότες οι επισκέπτες που συνέρρεαν από όλα τα μέρη της Κύπρου.

Σημειώνουμε τις παρουσίες του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Κερύνειας κ.κ. Χρυσόστομου, της βουλευτού Κερύνειας του ΔΗ.ΣΥ. Μαριέλλας Αριστείδου, της βουλευτού Κερύνειας του ΑΚΕΛ Ελένης Μαύρου, των δημάρχων Κερύνειας και Λαπήθου, του αντιπροέδρου της Ένωσης Κοινοτήτων Κερύνειας Σάββα Ξιούρη, της προέδρου της Ομοσπονδίας γυναικών Κερύνειας Ελένης Αντρέα Κολιού, του ταμία της Κ.Ο.Ε Δαμιανού Γαβριήλ Χατζηδαμιανού, του Προέδρου της Ομοσπονδίας ΚΑΝΟ Γιώργου Μωριά, του προέδρου του σωματείου ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΒΑΒΥΛΑΣ Πάμπου Μιχαήλ, του προέδρου της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδας Χρυσόστομου Αγαθοκλέους, του πρώην βουλευτή Κερύνειας του ΔΗ.ΚΟ. Σοφοκλή Φυττή ,του εκπροσώπου του σωματείου ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ Γιαννάκη Πέτρου, των μουχτάρηδων των ενοριών του Καραβά Έξω Γειτονιά και Άγιος Ανδρέας Πανίκου Στυλιανού και Ανδρέα Ποταμίτη, του προέδρου του ΝΟΚ Γλαύκου Καριόλου ….

Ας προβληματιστούμε όλοι οι Κερυνειώτες … γιατί αυτή η παραδοσιακή μας εκδήλωση φθίνει. Μήπως ο χώρος δεν είναι ο πλέον κατάλληλος ;»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here