«ΕΚΛΟΓΕΣ» Κορμακίτη… Έτοιμος ένας συνδυασμός αλλά χωρίς χαρτιά

0
1642

Μέχρι την Παρασκευή 25 Μαΐου πρέπει να υποβληθούν οι υποψηφιότητες όσων ενδιαφέρονται για την θέση του « Κοινοτάρχη» Κορμακίτη και του «Κοινοτικού Συμβούλου». Χθες, Τρίτη 22 Μαΐου αναρτήθηκαν στα διάφορα καφενεία του χωριού οι λίστες με όλους όσους δικαιούνται να ψηφίσουν. Συνολικά 101 άτομα. Βασικό κριτήριο για τη συμμετοχή αυτών των ατόμων στους καταλόγους είναι να μένουν στον Κορμακίτη τα τελευταία τρία χρόνια.

Από τη στιγμή που κάποιος βρίσκεται στον κατάλογο αυτό λογικό είναι να δικαιούται να ψηφίσει αλλά και να ψηφιστεί. Αρκετά ακούγονται αυτές τις μέρες με ενστάσεις από τους μεν στους δε και για ποιους λόγους ο ένας να βρίσκεται στις λίστες και ο άλλος ΟΧΙ.

Τα δεδομένα είναι εκεί και αναμένουμε μέχρι την Παρασκευή να μπουν οι υποψηφιότητες για τη διεκδίκηση των θέσεων του Κοινοτάρχη και των Αζάδων.

Αναμένεται να υπάρχουν μία με δύο υποψηφιότητες για τη θέση του Κοινοτάρχη και 4 με 8 υποψηφιότητες για τη θέση των Αζάδων. Μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί μόνο μία υποψηφιότητα στη θέση του Κοινοτάρχη. Η υποψηφιότητα αυτή είναι από επανεγκατεσταθέντα και όχι από εγκλωβισμένο. Άρα οι ισχυρισμοί ότι μόνο εγκλωβισμένοι δικαιούνται να υποβάλουν υποψηφιότητα δεν ισχύει.

Καζάνι που σιγοβράζει ο Κορμακίτης αυτές τις μέρες. Μέχρι την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Οι ψήφοι είναι καθορισμένοι, 101.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here